Testvérfellépőt használók - megérte venni 2 év korkülönbségűeknek?
Figyelt kérdés
Nagy 2 éves, pici 2 hónapos. Nem nagyon tudunk mozogni. Vennék, de akkor csak, ha tényleg hasznos. Mert ahhoz nem túl olcsó.... A nagy még ugye nem elég nagy ahhoz, hogy mindig arra menjen, amerre kell, no meg nem tud azért még sokat sétálni, ezért gondoltam erre a megoldásra. Nem szeretnék mindenhová kocsival menni és ez talán segíthetne...2011. jan. 4. 22:13
1/1 anonim válasza:
nekem a párom csinált, két kerékre tett egy lemezt és két csipesszel lehetett rögzíteni.
Mi kihasználtuk, szerette a nagyobb. Mert sétált is, de a játszóról hazafele sokszor már nem volt kedve. Meg sokszor volt, hogy rohanni kellett haza, mert jött a kaki és akkor a nagyot feldobtam a testvérfellépőre és robogtunk is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!