Testvérfellépőt használ valaki? Tudtok típust javasolni?
Szia,
mi használunk testvérfellépőt, ilyen: [link]
Az én lányom 2 éves, 13,5 kiló, ruhában, pelenkában még több. A babakocsink hatalmas, amolyan hintó forma, nagy kerekekkel, nagy fekvőfelülettel, szerintem elbírna még egy lovat is (olyasmi, mint egy bergon babakocsi).
Viszont eléggé kényelmetlen a testvérfellépő. Ha odaáll a lányom, lehúzza teljesen a kocsit, hogy nekem le kell hajolnom, hogy elérjem a tolókart. Mivel ott áll, nehezebb is tolni az egészet, főleg, ha még egy bevásárlás is a kocsi aljában van. Ráadásul lépni is alig bírok tőle, normális lépéseket nem is bírok, hanem csak kicsiket, különben rugdosnám a kocsit.
MIndezek ellenére szeretem a testvérfellépőt, mert ha sietünk, akkor feláll oda a lányom, és tudunk haladni. De ha nem sietünk sehova, akkor fel se rakom (könnyen le lehet pattintani).
De én 4 évesnek nem ajánlanám, gondolom ő már tud sietni is és gyalogolni is, ráadásul nagy a súlya (mármint a testvérfellépőhöz), talán még a babakocsi is felborulna tőle.
Úgyhogy szerintem ne vegyetek, mert utálni fogod.
De ez az én véleményem. Legjobb lenne, ha ki tudnád valahol próbálni.
Egyébként én nem akartam testvérfellépőt (22 hós volt a lányom, mikor született a pici), csak ajándékba kaptuk.
Remélem tudtam segíteni.
Litafot ne vegyél nem jó!!!Nekem volt.
L.Rossit vettünk 30kg is jó.Jó a rugózása komolya darab és 6000ft-t vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!