Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális a gyereke...

Szerintetek normális a gyerekem vagy bolond egy kicsit vagy miért ilyen?

Figyelt kérdés

Leírok róla egy pár dolgot amiért ezt kérdezem:

-17 éves,nem tanul,van hogy nincs kedve felkelni és később megy be,nem érdekli mit kap érte

-hétvégén az a programmja,hogy vagy a barátnőjével van,vagy haverjaival füvet szívnak,vagy isznak,tudok róla hogy kötekedtek,verekedtek valakikkel

-a gyúráson,barátain,barátnőjén kívül senki nem érdekli,de a barátnőjét is volt hogy már megütötte,bunkó,tróger módon beszél vele néha

-amikor az anyja felidegesíti és nagy veszekedés van,van hogy alig bír magával és majdnem neki megy az anyjának

-az ő szemében azok a nagy emberek akik börtönben ülnek,(van ismerőse aki ott ült)a "gengszterek"

-volt,hogy megtudta hogy meghalt az egyik tanára és csak nevetett

-én simán kinézem belőle,hogy lelőne valakit ha lenne fegyvere vagy leszúrna ha ugy adódna helyzet,hogy belekötnének,számára nincsen intelligens helyzetkezelés

-14 évesen volt egy "alkoholista"korszaka,nagyon sokat ivott,aztán egy évvel később szerencsejátékokon vert el pénzt,mostmár 2éve füvezik(ez legyen a legurvább drog amit csinal mondjuk)félek ha nem lenne barátnője sokkal roszabb lene,ugyanis 13éves koruk óta eggyüt vannak,de amint már mondtam őt is ütötte már meg,ha felidegesedik nincs határ,olyanok a szemei,hogy ijesztő

kérdem én:mi tévők legyünk?mitől lehet ez,mi miatt alakulhatott ki ez a fajta viselkedés?

2011. jan. 4. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok:

kiemelnem, hogy nalunk biztosan nem a csaladi hatterrel van gond. Negyen vagyunk testvere, egyedul egy gyerek viselkedett igy a negybol.

A szuleim nagyon korrekt, szereto szulok a mai napig, mindig is azok voltak, soha nem voltunk vilagga eresztve, bizonyos fokig, egeszsegesen termeszetesen fogtak bennunket, de mindig meghallgattak, kikertek a velemenyunket mar gyermekkorban is. Nem voltunk elkenyeztetve sem, testi fenyitest egyaltalan nem alkalmaztak.

Szoval nem veluk volt a gond, ez biztos.

2011. jan. 4. 22:59
 12/14 A kérdező kommentje:
valaki irta hogy verjük,de sose vertük!A néha néha egy pofon nem verés!Mindent megkapott tőlünk a családi háttere normális,szép házunk van,minden,megvan ami egy gyereknek kell,és ennek ellenére szigoruak is voltunk vele!Sokszor büntettük,hogy nem mehetett el sehova ha valami hülyeséget csinalt,dehát úgy látszik ez a módszer sem vált be
2011. jan. 4. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:

kiskorában is szájbavágtam jó párszor kapott egy - egy atyai pofont ha úgy viselkedett,dehát semi hatása úgy látszik

Ez ne is haragudj, bárhogy is akarod szépíteni, nem a néha-néha pofon még nem verés.

Sem a kicsiként szájbavágtam-egyáltalán mit ütöttél egy kisgyereken. A jó párszor meg nem szinonímája a néha-néhának

2011. jan. 5. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Őszintén: ezt nagyon elbaktátok... véleményem szerint nem figyeltetek rá.
2011. jan. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!