Fruzsina név aranyos? A fiúnak pedig Balázs?
Ez a ti döntésetek,de én fruzsinát biztosan nem adnék.
Gondolj bele ha nagyobb lessz...Te szertnéd ha te´ged így hívnának??
A balázs jó név,e´s nem is lehet "agyon"becézni...
a Fruzsina nekem egyáltalán nem tetszik, azért, mert mindjárt a szó elején mássalhangzó-torlódás van.
a Balázs eléggé tucatnév.
nekem tetszik a fruzsina, a fruzsi kis cserfes név, egyaltalan nem piperkoc, ha illeni fog a tulajdonosahoz, akkor nagyon jó.
a balazs is tetszik, de rengeteget ismerek. ugy fele fele aranyban jok az asszociációim. mostanaban divat lett a b betus fiunevek, bence, balazs, bendeguz, bonifac, stb, mi csak azert vetettuk el, mert tul gyakori.
(bar mi is kaptunk a nevre hideget-meleget, konrád lesz a fiunk neve :)))
Fruzsina nekem se jön be, pont az fr zs betűk miatt, közötte pedig az az u... Nem tudom konkrétan megmondani, h miért, de ellenszenvet vált ki belőlem (talán mert nem tetszik a hangzása).
A Balázs jó név. (szívesen adtam volna a fiamnak, ha az születik, de lányom lett) Meg nekem B betűsből tetszik a Bálint is. A Konrád is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!