Egyszerűen nem tudok nevet választani. Valahogy egy sincs ami megfogott volna. Tucatneveket semmiképp nem szeretnék adi a picinek. Adtok tippeket?
így nehéz ha nem tudunk családnevet se...
Utónévtár(neten is)nagyon jó amúgy...
nekünk is majdnem hagyományőrzés volt, de nekem csak apósom akarta férjem szerencsére nem...én meg végképp nem
nekem sem tetszik, amikor egy kisgyereket ugyanúgy hívnak, mint a szüleit, mert óhatatlanul Kislaci, Kismari, stb. lesz belőle... brrr..
Megnézted már az utónévkönyveket? azokban szerepel az összes anyakönyvezhető név.
leírom az én kedvenceimet, hátha segít: Katinka, Botond
Az én kislányomat Noéminek hívják,sztem ez nagyon szép név.
Ha kisfiú lett volna Ákos nevet kapta volna:D
Szia!
Mi is így voltunk vele, hogy nem szeretnénk se tucatnevet, se hagyományörzőként a sajátnevünket adni a gyerekünknek. Ezért maradtunk lánynál a Líviánál, Tamaránál, fiú esetében Patrik volt az egyetlen. Végül kislányunk lett és Líviát adtuk neki!
Boldog babavárást kíván 8 hónapos anyuka!
igen:)
Mi is így csináltuk, de a férjem áthúzta és odaírta a neveinket...nehéz harc lesz ez még, de meg fogom győzni.
Nekem most jelen pillanatban Fiú:Milán Márk és Noel
Lány: Laura, Linda
De egyiksem sziklaszilárd...sőt...nagyonis képlékeny
Itt a teljes választék! Van benne jó pár erőltetett név szerintem. Elgondolkodtam pl. azon, hogy vajon az Eső milyen alapon lett lánynév és a Felhő miért fiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!