Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új év első babája. Szerinted...

Új év első babája. Szerinted hihető? Nem is lehet igaz az egy-két perc ennyi esetben?

Figyelt kérdés

Csupán csak azért mondom, mert nekem olyan szépen át lett negyed órával későbbre javítva a tényleges szülési idő az anyakönyvezés és az azonosító kártyán mint a huzat...ugyanis az óra velem szemben volt szüléskor és anno nagyon megnéztem, mert percre pontosan tudni akartam.

No meg mitől számít? A baba feje teteje van kinn, a feje, a fele, vagy teljesen, vagy amikor már felsírt?

Véleményeket várok...

2011. jan. 1. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13.58 perckor bújt ki a lányom (mikor már úgy teljesen kint volt)és azt mondta a doki,hogy legyen 14.00 mert azt könnyebb megjegyezni (hát nekem a tényleges időpont se okozott gondot)egyébként jelentősége nem volt úgy a dolognak,de papír szerint 14.00 lett
2011. jan. 1. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A véres kis gombóc számít,akinél még nincs elvágva a köldök zsinór,de már felsír,addig gondolom az orvos sem foglalkozik az idővel,amíg nem nézik meg,hogy minden rendben van-e!

A barátnőmnek is ma született meg a 3. kislánya,igaz délután:)

2011. jan. 1. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Már megint más az év babája... Kb 21:30-as cikk:

[link]

Haha. Első voltam.

2011. jan. 1. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem császároztak, és amikor az orvos kiemelte a fiamat azonnal mondta, hogy 15 óra 18 perc, akkor írjunk hivatalosan 15 óra 20-at. Hogy miért nem tudom, de én a mai napig 15.18-at veszek alapul, tök mindegy mi van a papírjaiban.
2011. jan. 1. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy látszik az idén éjfél után percenként születtek a babák:)Az én lányom tavaly jan.1-én született.5.ként az országban.6.13-kor bújt elő.Nekem kicsit sűrűnek tűnik a "babatermés":)
2011. jan. 2. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:

én nem olvastam(láttam) a híreket.de nem lehet hogy nem egy helyen születtek az "első" babák,és ezért a nagy keveredés?

amúgy az első babámnál annyira el voltam fáradva,hogy hiába lógott előttem a falon az óra,nem reagáltam mikor azt mondták,gratulálunk,6:42

de a második indított volt(ugyan azon az ágyon,órával a falon...)és akkor láttam az órát,miután az egész "véres kis gombóc" kijött belőlem,és mondták,13:20.és annyi volt.

úgyhogy onnan,hogy teljesen kijött belőled és hogy felsír jó esetben másodpercek múlnak el.

2011. jan. 2. 13:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Tehát összegezve.

Sok helyen kerekítenek kényük kedvük szerint, vagy mert szerintük "egyszerűbb"

Van olyan hely, ahol egész vagy fél órákra is kerekítenek, mint nálunk..negyed óra ide vagy oda :) nekik nem számít.

Van olyan hely, ahol pontosak.

S van olyan hely, ahol direktbe kerekítenek, hogy na első baba legyen az országban :) Még azt is el tudom képzelni...kíváncsi vagyok, hogy jövőre majd éjfél után fél perccel fog születni? Na azt hogy übereli a többi kórház? :D

Köszi mindenkinek

2011. jan. 3. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!