Új év első babája. Szerinted hihető? Nem is lehet igaz az egy-két perc ennyi esetben?
Csupán csak azért mondom, mert nekem olyan szépen át lett negyed órával későbbre javítva a tényleges szülési idő az anyakönyvezés és az azonosító kártyán mint a huzat...ugyanis az óra velem szemben volt szüléskor és anno nagyon megnéztem, mert percre pontosan tudni akartam.
No meg mitől számít? A baba feje teteje van kinn, a feje, a fele, vagy teljesen, vagy amikor már felsírt?
Véleményeket várok...
Szia!
A véres kis gombóc számít,akinél még nincs elvágva a köldök zsinór,de már felsír,addig gondolom az orvos sem foglalkozik az idővel,amíg nem nézik meg,hogy minden rendben van-e!
A barátnőmnek is ma született meg a 3. kislánya,igaz délután:)
én nem olvastam(láttam) a híreket.de nem lehet hogy nem egy helyen születtek az "első" babák,és ezért a nagy keveredés?
amúgy az első babámnál annyira el voltam fáradva,hogy hiába lógott előttem a falon az óra,nem reagáltam mikor azt mondták,gratulálunk,6:42
de a második indított volt(ugyan azon az ágyon,órával a falon...)és akkor láttam az órát,miután az egész "véres kis gombóc" kijött belőlem,és mondták,13:20.és annyi volt.
úgyhogy onnan,hogy teljesen kijött belőled és hogy felsír jó esetben másodpercek múlnak el.
Tehát összegezve.
Sok helyen kerekítenek kényük kedvük szerint, vagy mert szerintük "egyszerűbb"
Van olyan hely, ahol egész vagy fél órákra is kerekítenek, mint nálunk..negyed óra ide vagy oda :) nekik nem számít.
Van olyan hely, ahol pontosak.
S van olyan hely, ahol direktbe kerekítenek, hogy na első baba legyen az országban :) Még azt is el tudom képzelni...kíváncsi vagyok, hogy jövőre majd éjfél után fél perccel fog születni? Na azt hogy übereli a többi kórház? :D
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!