Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új év első babája. Szerinted...

Új év első babája. Szerinted hihető? Nem is lehet igaz az egy-két perc ennyi esetben?

Figyelt kérdés

Csupán csak azért mondom, mert nekem olyan szépen át lett negyed órával későbbre javítva a tényleges szülési idő az anyakönyvezés és az azonosító kártyán mint a huzat...ugyanis az óra velem szemben volt szüléskor és anno nagyon megnéztem, mert percre pontosan tudni akartam.

No meg mitől számít? A baba feje teteje van kinn, a feje, a fele, vagy teljesen, vagy amikor már felsírt?

Véleményeket várok...

2011. jan. 1. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt a kérdést tettem fel az előbb facebook-on a barátaimnak!! :) Szerintem is simán manipulálható akár, főleg, hogy ma már 3 nevet hallottam, hogy Magyarország első babája, délelőtt még más volt, mint most az esti hirekben. De mivel erre szerintem nincs mértékegység, vagy műszer, ez van.
2011. jan. 1. 19:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem attól számít, amikor megszületett.
2011. jan. 1. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Én sem értem délelött még az első baba 3 percel született, most meg 1, 2, 3 perc.Érdekessen percenként jöttek a világra.
2011. jan. 1. 19:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Okés, fogadjuk el, hogy megszületett. A még véres-nyálkás kis gombóc számít, vagy a már szépen rendbe tett bepólyált kis gombóc? :)

Mert nálam az volt a negyedórás különbség...mosás...mérés...öltöztetés. Én tudom így egyedül, hogy mi a valós születési időpontja..no meg a félig átjavított az adatlapján :(

2011. jan. 1. 19:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
azt az időt nézik meg pontosan, amikor épp hogy kiszedte belőled a kislábujjhegyét..xD (am sztem komoly)
2011. jan. 1. 19:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ha jól emlékszem nálam azt az időpontot írták be amikor megszületett és elvágták a köldökzsinórt,mert nekem 3/4 óra múlva hozták csak vissza mert annyira szétrepedtem hogy az orvos nem győzött összestoppolni:)
2011. jan. 1. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kibújt, láttam az órát, és az is lett a születési ideje:)

Akkor láttam az órát, amikor már a gyereket is magam előtt, tehát másodpercek telhettek el legfeljebb:)

2011. jan. 1. 19:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Pontosan, no ezen jót nevettem :) Ez szuper...attól függ kinek hogy megy az órája ugye? :)

Szerintem ez az egész első baba ügy vicc.

2011. jan. 1. 19:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem célfotóm van a kislányom születéséről, ugyanis a férjem fényképezett, és pont készült egy olyan kép, ahol a szülésznő órája tökéletesen látszódik, ahogyan tartja a kezében a kislányunkat. Egyébként tényleg nehezen határolható be, hogy mi számít a valódi születésnek. Az első levegővétel, köldökzsinór elvágása..
2011. jan. 1. 19:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk azt az időt irták amikor kibujt.Szóval 2 órakor hajnalban, az a másik dolog hogy a férjem óráján már 2:06 volt.
2011. jan. 1. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!