Új év első babája. Szerinted hihető? Nem is lehet igaz az egy-két perc ennyi esetben?
Csupán csak azért mondom, mert nekem olyan szépen át lett negyed órával későbbre javítva a tényleges szülési idő az anyakönyvezés és az azonosító kártyán mint a huzat...ugyanis az óra velem szemben volt szüléskor és anno nagyon megnéztem, mert percre pontosan tudni akartam.
No meg mitől számít? A baba feje teteje van kinn, a feje, a fele, vagy teljesen, vagy amikor már felsírt?
Véleményeket várok...
Okés, fogadjuk el, hogy megszületett. A még véres-nyálkás kis gombóc számít, vagy a már szépen rendbe tett bepólyált kis gombóc? :)
Mert nálam az volt a negyedórás különbség...mosás...mérés...öltöztetés. Én tudom így egyedül, hogy mi a valós születési időpontja..no meg a félig átjavított az adatlapján :(
Amikor kibújt, láttam az órát, és az is lett a születési ideje:)
Akkor láttam az órát, amikor már a gyereket is magam előtt, tehát másodpercek telhettek el legfeljebb:)
Pontosan, no ezen jót nevettem :) Ez szuper...attól függ kinek hogy megy az órája ugye? :)
Szerintem ez az egész első baba ügy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!