Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki képes arra,...

Hogy lehet valaki képes arra, hogy megölje a saját gyerekét?

Figyelt kérdés

Szombaton Rácalmáson az a férfi, aki megfojtotta a 3 és fél éves gyerekét, aztán nekihajtott egy kamionnak.....

Ez inkább "költői" kérdés, de ha valakinek van róla sejtése, kíváncsi lennék rá.

2009. jan. 27. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem...

úgy gondolta, nem bírná elviselni, ha a gyaerekét elszakítanák tőle. Azt viszont nem engedhette, hogy a gyereke azzal a tudattal nőjjön fel, az édesapja öngyilkos lett, mert az édesannya új pasit talált magának.

A probléma általa választott megoldása ismert.

2009. jan. 27. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És mások gyerekét? Mint az a retardált barom Belgiumban aki a bölcsödében megölt két csecsemőt és többet is összeszúrkált? Hogy képes bárki megölni egy ártatlan gyereket???
2009. jan. 27. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Az ilyen ember mindig beteg, szerintem...

Ha én annyira el lennék keseredve, akkor inkább betenném egy inkubátorban egy kórház elé, de nem ölném meg...

2009. jan. 27. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen gondolkodom,mikor ránézek a kislányomra!Mármint,hogy hogy képes valaki erre?Nem tudnám megtenni,ha kényszerítenének rá,akkor sem!!
2009. jan. 27. 23:00
 5/5 anonim válasza:

Tudom hogy bunkóság ilyet írni,de VAGY 5 HÁZNYIRA LAKNAK(LAKTAK) TŐLÜNK:K*RVA KÖZEL VAN:D

és amúgy meg láttam azt a családot sétálni a duna parton.normálisnak tűntek.Manapság megőrülnek az emberek.

2009. aug. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!