Vaterás-teszveszes anyukák segítségét kérhetem?
Szeretném eladni Abdor Piccolino márkájú 10 hónapot használt babakocsinkat.Szerintetek mennyiért hirdethetném?Eredeti ára 65 ezer volt(mélykocsi-sportkocsivá alakítható,puhafalú mózes,hordozó,esővédő,szúnyogháló,lábzsák van hozzá).
(nincs szakadás,folt)
Köszönöm a segítséget!
Szerintem 10-15 ezer ft körül lenne a reális! (és akkor biztos hogy el is adod)
De tedd fel egy ft-ról aztán had nyomkodják....
Erre gondolsz?
Mert ha igen, akkor ez most tobb helyen is 43ezer korul van ujonnan.
Ezt vedd figyelembe, ne azt, hogy neked 65ezerbe kerult.
Es ujonnan is van hozza minden kiegeszito ebben az arban.
Szerintem a realis az lenne, ha a jelenlegi ar feleert hirdetned.
Tudom, hogy szep allapotu, nincs rajta szakadas, semmi ilyesmi, de ez nem erdekli a vasarlokat, csak az, hogy hasznalt es ha mar valamit hasznaltan vesznek meg, akkor persze, hogy tokeletes allapotura torekszenek, de sokat nem akarnak erte adni.
Az, amit az elso valaszolo irt szerintem keves, annyiert en nem adnam.
En meghirdetnem 20ezerert aukcioban, 25 ezres villamarban ugy, hogyha villamaron viszik, akkor a postat te allod (1000 forint a postazasa 2010es dijszabas szerint, 2011-es szerint sem lesz sokkal tobb elvileg, azt mondjak nem lesz nagy aremeles).
Ha alkudni akarnak ra joval az aukcio lejarta elott es valoban szabadulni akarsz tole, akkor legyel alkukepes, csapj le a komolyabb vevore. Ez nem azt jelenti, hogy add el 18ert, hanem azt, hogy a villamar es a kiindula ar kozotti arat ajanlj fel, mondjuk 22 korul.
(Harom babakocsit adtam el az elmult egy honapban, nekem gyorsan kellett eladnom, mert koltoztunk es helyhiany volt, nem volt hol raktarozni es en mindharomnal ezt a modszert alkalmaztam. Egyiket meghirdettem, masnap mar el is vittek szo szerint, tehat erte is jottek, a masik egy het alatt ment el, a harmadik ket het alatt.)
Amugy a tied is ilyen?
Mert ezt az arat en nagyon soknak tartom. Igaz, itt nincs kint az, hogy adbor, csak az, hogy piccolino, de ha ez is adbor es barki rakeres az ujra, akkor ezt a kocsit ennyiert nem fogjak elvinni. De ne legyen igazam.
Jah es meg egy tipp: aukcio hirdetesnel add meg pontosan a nevet. Lehet, hogy csak elirtad, de itt abdort irtal, a babakocsi neve adbor. Aki esetleg keresot hasznal vateran es rakeres az altalad irt abdorra, az a te kocsidat nem fogja latni.
A masodik valaszolo vagyok.
Hirdetsd meg expresszen is.
Rakerestem, csak ketto van: [link]
En 24ezerert hirdetnem expresszen a helyedben.
(Ha esetleg itt elviszik jobban jarsz, mert nem kell jutalekot vizetni sehova, a hirdetes is ingyenes. Illetve az sem kizart, hogy valaki itt is, ott is nezegeti, marmint vateran, teszveszen es expresszen is, ha erdekli a vevot a kocsi komolyabban es van egy kis esze, akkor az expresszes hirdeteseden keresztul veszi fel veled a kapcsolatot, hiszen ott egybol lat telszamot, e-mail cimet. Akkor az aukcios oldalon egybol le is zarhatod a licitet eladas nelkul, igy csak a hirdetesi dijat bukod, ami nagyon keves, viszont az ertekesitesi jutalekot meguszod. Van ilyen is.)
Tudom,hogy a babakocsi magában 45 körül mozog,de ehhez van plusz bébihordó,amit rá lehet pattintani a kocsi vázára.Azért írtam,hogy együtt került ennyibe.Amúgy én is 20 körül gondoltam.Köszönöm a hasznos választ,és a tanácsokat is!
Boldog új évet,és minden jót!
Bocsi, a hordozo elkerulte a figyelmemet!
Akkor viszont a korabban emlitett arakat en emelnem 7 ezerrel es nagyon-nagyon kihangsulyoznam, hogy ez hordozoval van.
Vagy a hordozot kulon hirdetnem 8-9 ezerert, de mindket hirdetesben kiemelnem, hog van a kocsihoz hordozo is, a hordozohoz babakocsi es ha a kettot egyutt viszik, akkor kedvezmenyt adsz (ami annyi lenne, hogy 7 ezerre jojjon ki a hordozo).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!