Más is tölti csak a kisbabájával a szilvesztert?
Sajnálom, hogy egyedül vagytok, mi a nagyszülőknél vagyunk és már mindenki alszik csak én nem!
Boldog új évet nektek és minden jót!
Nehogy már te érezd magad rosszul, sajnos a "párod "nem apa és nem is társ, neki már családja van, és kötelessége veletek lenni, és a kor nem magyarázat.
Én egyedül vagyok, de én teljesen más cipőben járok.
Ez nagyon rossz, sajnalom.
Nem tudsz ra hatni?
Egyebkent sem jo a kapcsolatotok?
Nalunk is volt olyan, hogy a ferjem mondjuk nyaron elment a barataival 2 napra to melle satorozni, de az egy dolog. Nem azt mondom, hogy fenyesen ereztem magam, mert bevallom,kicsit irigyelltem, masreszt nem volt annyira vicces 2 ket ev alatti gyerekkel egyedul lenni ket napig (a nappal mar megszoktam, az ejszakakat nem szeretem igy).
De ez tenyleg mas volt, fel eve terveztek ezt a programot.
Egyebkent nem hagyna buli miatt ithton engem, kifejezetten azert van oda, ha egyutt megyunk el szorakozni, vacsorazni, ha nagy ritkan van, aki vigyazzon a sracokra.
Tegnap erre esely sem volt, igy hamar agybadugtuk a gyerekeket, mi pedig forralt boroztunk, beszelgettunk, virslit ettunk, szeretkeztunk. Szoval probaltunk unnepi hangulatot teremteni a magunk modjan.
En nem ertem, hogyan hagyhatott egyedul teged a parod szilveszterkor. Menne maskor bulizni egyedul, ha mar annyira akar, de azert "illene" az uj evet kezenfogva koszontenetek.
sya!majd nem mintha én írtam volna mindezt amit áttélsz!nálunk majd nem ugyan ez a dörgés akisfiam 19hónapos mi átmentünk anyuékhoz párom a haverjaival vedelt hát ez volt a szilveszter meg minden hétvége,ha dolgozik semmi baj nincs csak a többi szabad idős lelépések,szó nélkül na meg persze kitudja hol jár főleg ha hajnalba esik haza.hát minekükn ugy látszik ezt dobta a gép,na meg amikor majd a pici megkérdezi apa miért nincs megint velünk??
Na BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!