Mi jut eszedbe az Ivett névről?
Figyelt kérdés
Milyen természetű, kinézetű lány?2010. dec. 30. 18:38
1/17 anonim válasza:
nemtom miért de nekem egy csúnya rib@nc:S
2/17 Ignis Subdialis válasza:
Ivett nevű ismerőseim mind bájos, kedves, szép kerek arcú, és kimondottan jó alakú, csinos lányok, jó humorérzékkel és mély gondolatokkal.
4/17 anonim válasza:
unokatesóm kislánya Ivett. Nagyon helyes arca van, nádszálkarcsú, szófogadó, ám nagyon zárkózott.(igaz anyucijára is igazak a felsoroltak.)
5/17 anonim válasza:
Nekem mint az első válaszolónak!
6/17 anonim válasza:
a kisányom. igy hivják. egy gyönyörű kisangyal.
7/17 anonim válasza:
a barátom dédpapájának a szomszédja
nyáron voltam náluk, és akkor született a kislánya, Réka
8/17 anonim válasza:
Nekem egy sovány, hosszú, szőke hajú, búskomor nő... :(
10/17 anonim válasza:
Van egy nagyon csinos, szép és kedves Ivett ismerősöm, és mindig az jut eszembe, mennyire nem illik rá ez a név....mert nekem egy átlagos külsejü, de okos női kép ugrik be, nem egy feltünő női alak. Vagyis átlagos névnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!