Az utóbbi 3 hónapban egyre többet van barnás folyásom. Nem tudom még mitől. Ti, hogy éltétek meg az ilyet?
Szóval ez miatt már egyre jobban idegenkedek az együttléttől! Kívánom a párom ,de így nem akarom.
Nálatok ha volt ilyen mi volt a probléma? Nálatok nem volt zavaró a szex? Légyszi segítsetek!
Bocsi ,hogy ide írtam de ezen a részen adták eddig a legnormálisabb válaszokat!
Ha huzamosabb ideig van, illetve rendszeresen, akkor menj el nogyogyaszhoz, mert ez nem normalis.
Lehet, hogy atmeneti hormonalis problema.
Lehet fogamzasgatlo miatt is, mondjuk nem a megfelelo tablettat szeded.
Szedsz valamit?
Mert nalam volt olyan, hogy valtottam egy nagyon modern, gyenge hormontartalmu fogamzasgatlora es pecsetloverzesem volt tole rendszeresen, irt a doki masikat, a problema megszunt.
Ha szedsz fogamzasgatlot, akkor attol is lehet, hogy nem pontosan szeded. Lehet, hogy minden nap, vagy csak egy nap marad ki, de ez is epp eleg. Probald meg pontosan szedni, minimum napszakra pontosan, de az lenne a legjobb, ha orara pontosan szedned, hogy egyenletesen kapja a szervezeted.
De ugy tudom, hog lehet ilyen mehszajseb miatt is.
Szoval ha biztosan nem amiatt van, amit fent leirtam a fogamzasgatlokrol, akkor mindenkeppen lasson orvos mostanaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!