Ha ebben a hónapban nincs tojásfehérjés folyásom, akkor nincs pé-m se?
Figyelt kérdés
Január óta nem szedek fogamzásgátlót, eddig minden hónapban volt nyákdugó szerű "folyásom" a ciklus 11-12. napján. Egyébként 25-26 napos ciklusaim vannak. Most vagyok a 13. napon, de eddig nem jelentkezett ez? Mitől lehet? Köszi2010. júl. 29. 08:52
1/4 anonim válasza:
Nekem sem volt olyan mennyiségű, hogy észrevettem volna, most az utolsó két hónapban, de mégis volt peteérésem.
2/4 anonim válasza:
vicces, de én szinte csak az első gyerek után figyeltem meg, h ilyenkor van folyásom, előtte is volt néha, de egyáltalán nem minden hónapban, ennek ellenére a fiam elsőre összejött
amúgy azt mondják, h 30 felett már nem minden hónapban van peteérés, persze ez általánosítás szerintem.....nekem pl azt mondták, h mivel csak egy petevezetőm van minden második hónapban eshetek teherbe....aztán pont jó hónapban próbálkoztunk..:)
3/4 anonim válasza:
nekem sose volt.. :D mégis itt a gyerkőcöm a pocimban. igaz még csak 1 centis az babszemjankóm:P:) de ittvan:)
4/4 anonim válasza:
szia !
ebben a hónapban nekem sem volt.amikor kellett volna.és holnapra nem várom,és ma van tojásfehérje szerű folyás.nem értem én sem:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!