Szülés után 7 héttel megjöhet a mensi?
Figyelt kérdés
pár napja csökkent a tej mennyisége, látszólag minden ok nélkül. kap pótlást néha a baba, de régebbről fejt tejet, egyébként kizárólag szopik. több, mint hat hétig tartott a gyermekágyi folyásom hüvelyi szülés után. lehetséges, hogy négy nap szünettel már a mensi jön? már két napja görcsölgettem :-(((
az orvosomat nem akarom karácsonykor zaklatni telón :-(((
köszönöm
2010. dec. 25. 11:18
1/4 anonim válasza:
Én 7 hétig véreztem, majd a 8,5 héten megjött, és utána 5 ! hónapig semmi, majd karácsonyi ajándékként megjött :-), és bepótolja a kimaradt 5 hónapot! :-)
2/4 anonim válasza:
Nekem a 6. héten még volt egy kis vérzésem, majd utána görcsöltem és erősebb lett a vérzés. Én is úgy gondoltam, hogy menstruáció, mert 5. nap után elmúlt minden féle vérzésem.
3/4 anonim válasza:
6 hetes volt a baba mikor menstruálni kezdtem újra! 2-3nap volt a szünet, aztán görcs, és 5 napos mensi.
4/4 anonim válasza:
én szülés után kb 1,5 hétig véreztem. Majd a szülés után 28 napra megjött a mensim. Azóta is óramű pontossággal megjön 28 naponként. Egyébként 9,5 hónapos a lányom és még mindig szopizik. szoval nálunk ez nem zavart be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!