Nagyon lelkifurdalásom van az éjszaka miatt.Más is tapasztalt már hasonló kiborulást?
Sziasztok! Nagyon lelkifurdalásom van az éjszaka miatt. 5 hetes kisfiam egész nap rajtam lóg, nem lehet letenni, különben üvölt 2 perc után.. Tegnap délután 2 óta nem aludt éjjel fél kettőig. Hasfájós is és állandóan cicizne, csak azon alszik el, de tegnap csak rugott-vágott a mellemen, mindig kiköpte, majd azon nyomban újra kérte és közben csak sírt. A férjem a sírásra hivatkozva átköltözött tőlünk a mási szobába, és a fáradtság, kimerültség miatt( ezt már több napja csinálja a pici) egy HIRTELEN MOZDULATTAL, DÜHÖSEN (a férjem szavaival élve)"bevágtam" a kiságyba és hagytam sírni. Persze 5 percnél tovább nem bírtam és újra kivettem, vígasztaltam.
Azóta is bánt a lelkiismeret, hogy dúrváskodtam vele. Csak sírok és sírok, mert már nem tudom "visszacsinálni" Úgy érzem jobb anyát érdemelne. Tényleg...
Amit felirtak nektek, azt nagyon sokan dícsérik. És még az Aloe Vera Activatort is, ez fogzásra is jó.
Elmulik ez az időszak, hidd el, és nemsokára nevetve fogsz visszagondolni.
De a lényeg, ha alszik a pici, azonnal feküdj le, pihenj Te is.
Köszi!
Jelentem, már jobb a helyzet. :)
MOstanában 11-kor elalszik, 3 kor szopizik 20 percet félálomban, és 6-kor kelünk. Ez már szuper! :)
Már a hasa sem fáj annyira. Cicizni meg úgy engedem, hogy előtte teljesen megpróbálom azt a mellemet kifejni, így nem eszi túl magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!