Érdekelne, erről ki hogyan vélekedik? Gyermekvállalás-anyagi helyzet, stb. Bőv lent.
Ezt mindenképpen neked kell eldönteni, de szerintem ha valaki igazán vágyik még egy babára, akkor (ilyen anyagiak mellett mint a tied) ezt nem jelenthet akadályt.
Mi is vívódtunk, de végül a két gyerek mellett döntöttünk. Ha arra alapozok, hogy most hogy megy, egyszer sem biztos, hogy 16-20 év múlva, mikor egyetemre kellene menni a lányomnak, ugyanígy lesz. Lehet jobb, és lehet rosszabb.
Persze két gyereknél többet tuti én sem vállalnék.
annyira utálom, hogy mindenki mindg a más dolgával fogalakozik
amíg nincs gyerek: Na mikor jön a baba?
első gyrek után: Mikor lesz ksitestvére?
második gyrek után: Nem akartok harmadikat?
Én sokáig nem akartam másodikat (9 év lett a korkülönbség), de ha megkérdezték, kerek-perec megmondtam, hogy nem lesz és kész.
utoldónsk:
párom is vállskozó, 6 éve
most éppen 1 800 ezer forintja lóg a levegőben, abból 800 ezerre max keresztet vethet, az 1 milláért meg áprililsban megy a bíróságra
Aki ma vállalkozik, az vagy hülye, vagy mazochista
bár az utolsó nem a kérdésre válaszolt teljesen egyetértek vele. sok sikert a férjednek, mi februárban megyünk.
a kérdezőnek: megértem a dilemmádat. ha a védekezés módszerével kapcsolatosan nem értjük félre egymást a férjemmel nálunk sincs testvér. de lett. mindketten éjszakánként dolgozunk, ő a vállalkozását én meg amit kapok a munkahelyemről, vagy innen onnan gépelni, fordítani. annyira rossz, hogy már fáj. tényleg. és persze belenézek a kisebbik szemébe és elolvadok és igen, arra gondolok, hogy picike korkülönbség okán majd összenőnek. DE naggyon naggyon sokat adnék egy estéért amikor pihenünk, egy nyaralásért, egy hótapodó csizmáért, egy új nadrágért (ami nem terhesnadrág). szóval csak akkor vállaljátok, ha a jelenlegi életszínvonalatokból képesek vagytok engedni anélkül, hogy bárkit okolnátok. ez nagyon közhelyes és nagyon nehéz. azért nehéz, mert nem hiszem, hogy a következő 10 évben bármiben javulna a helyzet lényegesen. így tehát a gyerekeimnek, amikor tinik lesznek lesz egy igen szétzilált, megtépázott, megfáradt anyukájuk. az én anyukám is ilyen. és gyerekeként az gondolom, hogy nem érte meg. nem érte meg, hogy ennyit áldozott. tehát az én válaszom az, hogy ne. egykeként is teljes életet fog élni és egy kiegyensúlyozott, elégedett, törődő édesanya és édesapa (aki nem dolgozik és nem fáradt egyfolytában) legalább annyit meg tud adni lelkileg, mint egy tesó. nekem van testvérem és hitelmentes lakásom, autóm, hitellel terhelt házunk. nem élünk jól most.
17:51-es
Most közölték telefonon párommal, af uvarcégnél hogy januárig nincs kifizetés, úgyhogy hiába várt,arra hogy utalják a számláit.
Mindenkit elküldtek szabira és dec 15-től nincs kifzetés.
Tök mindegy, hogy a hülye vállakozó várja pénzét, mert talán abból él.
Amúgy is 45 napra fizetnek, de ez már vérlázító.
Mert ebben az országban bármit meg lehet csinálni.
Szóval így legyen valaki vállakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!