Első gyerek után érdemes eladni a ruhákat?
Figyelt kérdés
Ti eladnátok,vagy jó lesz a másodiknak? ( Ha lesz...)2010. dec. 15. 13:56
1/9 anonim válasza:
Szia! Én nem tervezek mostanában szülni, 21 hónapos a lányom, nem akarunk még egyet. A babaruhákat nem adjuk el, mennek fel a padlásra mert a családban nálunk szokás odaadni, másrészt meg ha tényleg pár év múlva lenne másik gyerekünk annak jó lenne. Hely is van hol tárolni, szóval mi nem adjuk el.
2/9 anonim válasza:
Csak azokat amiket első babádnál se tudtál hasznosítani és a következő babára se adnál rá. A többit őrizd meg. Akár otthonra is,de jó lehet még.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes eladni,biztosan van köztük olyan,ami a második babánál is használható lesz majd.Ha az anyagiakat nézem,jópár tízezrest meg lehet spórolni így.
4/9 anonim válasza:
Nem adtam el.Jó lett a másodiknak,pedig elég sok év van közöttük.
Utána tesómhoz került.Tőle vissza,mert nemrég szültem.
Nálunk körforgásban vannak:))))))))))
5/9 anonim válasza:
Tudtuk hogy lesz máodik is úgyhogy csak azokat tartottam meg amik bejöttek vagyis amivel nem volt gond akár márka akár pl. a zipzáras v. tépőzáras helyett patentos ruhák.
ami nem pl. vállnál patentolós rugi, gombos body, meg a plüss ruhák azokat elajándékoztam. Nemsokára veszek helyettük olyat ami a bevált kategóriába esik.
6/9 anonim válasza:
A jókat nem érdemes eladni mert keveset kapsz érte de ha lesz kistesó újra teljes áron kell megvenni müanyag dobozban száraz helyen elállnak sokáig.
7/9 anonim válasza:
Szia! Én nem adok el egyet sem. Tervezzük a következő babát, és ő fogja örökölni a ruhákat meg minden egyebet. Ha a legjobb barátnőmnek hamarabb összejön a baba, akkor előbb odaadom neki a ruhákat, és tőle kerül majd vissza hozzánk.:)
8/9 anonim válasza:
Igaz, még baba nincs, de a kisruhák már megvannak.:-) Nálunk is szokás a körforgás, van olyan rugi, ami még az enyém volt, kiszolgált 5 kisrokont, most a legjobb barátnőmnél vannak, remélem most már én következem.:-)
9/9 anonim válasza:
Én őrizgettem kislányom ruháit,mert kis korkülönbséggel szerettünk volna tesót.Kisfiú lett:)Aminek nagyon örültünk,sőt a szívünk mélyén azt is akartunk lányunk mellé:)Kislány ruhákat eladtam és vásároltam fiúsakat.Most már nem őrizgetem,egyből eladom amit kinőttünk.Nálunk nincs a családban kinek adni.Családon kívül meg őszintén szólva ingyen nem szeretném,pénzért meg nincs pofám,pl barátőmnek,így ezért inkább idegeneknek a teszen,vagy volt,hogy gyerek turiba beadtam és cserébe olyat hoztam amire szükségünk volt.Természetesen a jó állapotú ruhákról beszélek,amiért már szinte én sem adnék pénzt,de még hordhatóakat,amiért van aki 100-150ft kér azt vöröskeresztes ruhatartályokba bedobom.Ennyiért nem érdemes hírdetgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!