2,5 éves gyerekedet mennyit hagyod mesét nézni amikor kint rossz idő van?
Figyelt kérdés
Mostanában a fiam rákapott a Dórára és a diegora, és ha tehetné akkor órákig nézné. Nekem ez egyenlőre idegen, eddig nem nézett tv-t sem.2010. dec. 10. 16:05
1/5 anonim válasza:
szerintem nem lesz semmi baja a tévétől...másfél éves kislányom is mesét néz...vannak tévéellenessek...és vannak pártolók ..ez megint olyan hogy megoszlik a szülők véleménye...
2/5 anonim válasza:
Az enyém is sok mesét néz, abszolút nem tartom veszélyesnek amennyiben nem öldöklős meséről van szó.
Sőt nekünk még abból a szempontból is hasznos , h legalább tanulja a nyelvet.
3/5 anonim válasza:
mi reggel nézünk kb. fél órát, meg a délutáni alvás után is kb. felet. közben végig mellette ülök és mondom, hogy mi történik a mesében. egyedül nem engedem tv-ni, csak ha vele vagyok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekünk teljes dórás dvd-nk van amin nincs más, tehát ártani nem árthat neki, de nem tudom mennyi lehet belőle sok. mondjuk ha megnéz egymás után db-ot, akkor az már 80 perc.. Az a furcsa amikor anyukák mesélik, hogy 3x megnézi a gyerek a némót, ami ugye 4,5 óra nagyjából...
2010. dec. 10. 16:19
5/5 anonim válasza:
Az en lanyom 2,5 eves es O is Dora manias, elotte fifi-t nezett. Aranyos, kedves mesek, amibol csak elonye szarmazhat, en engedem, hogy nezze. Nekunk is 2 dvd ezzel van tele, egesz nap ez megy, ami persze nem azt jelenti, hogy folyamatosan nezi, kozben babazik, puzzle-ozik, verseket mond enekel, es ha olyan resz van amit nagyon szeret, akkor leul nezni, de hallgatja egesz nap. A fifi jo volt arra, hogy megtanulta, hogy segiteni kell masoknak, a Dora-bol angolul tanul. Szerintem jol van ez igy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!