Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a jelei annak ha a párunk...

Mik a jelei annak ha a párunk megcsal? Vagy esetleg elege lett belőlünk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csal meg. Legalábbis ezek alapján amit leírtál.

Inkább úgy tűnik,hogy besokallt és elfáradt.

Rajta is sok a teher,csak ő férfi,és magában tartja,és ígx jön ki rajta.

Remélem helyrejöttök.

2010. dec. 10. 14:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Na és ehhez mit szóltok?

Jött a munkahelyi e-mailjáról egy olyan hogy:

Tárgyként:Re. Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk

Aztán a szöveg: szeretlek drágám.

Ha ezt nekem akarta mondani akkor a telefonba miért nem mondta?Ingyen beszélgetünk.Aztán mi az hogy Re.?Ez azt jelenti hogy válasz valamire nem?A harmadik mert miért olyan tárgyal írná nekem vagy közölné velem azt hogy szeret hogy Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk?

Vagy én vagyok már ennyire szemilis?Ti mit vesztek ki ebből?

2010. dec. 10. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Terhesen egy gyerekkel azt feltételezi hogy van Valakid?? ez komoly??mert ez nem normális dolog....

az emailt meg Neked küldte nem ? uh gondolom kedveskedni akart....nincs csatolva esetleg egy képeslap?

2010. dec. 10. 21:17
 14/17 A kérdező kommentje:

De volt hozzá képeslap is csatolva amin két gyerek van a hóban és az van kiírva hogy "együtt többre vagyunk képesek?"

Mind ez kérdőjellel!Már a barátnőmnek is mondtam ezt az egészet és neki is furcsa a viselkedése.Igazából megpróbálok aranyosan hozzáállni,nem kombinálni és majd meglátjuk.Nem voltam ilyen,nem tudom mi van most velem.Remélem csak az én h...e fejemben van ilyen és nem valóban igaz.

Köszi a válaszokat!!!

2010. dec. 10. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy van valakije.Szerintem is csak fásult elfáradt.Az is lehet,hogy enyhe depresszió,az ingerlékenysége arra is utalhat.Beszélj vele szépen,nagyon nehéz amikor dühös vagy rá,de ezt rendezni kell.

A képeslap,meg elég béna gesztus volt a részéről,de szerintem inkább próbáld meg azt értékelni,hogy keresi veled a kapcsolatot.Tudod,az a legrosszabb amikor nehezteltek egymásra,és nem esik jól még a másik szemébe sem nézni,ilyenkor könnyebb küldeni egy lapot békülési szándékkal,mint a szemedbe,vagy a telefonba mondani,hogy szeretlek,és akarlak benneteket.

Remélem javul a helyzetetek!

2010. dec. 11. 09:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenki válaszát és tiédet is kedves utolsó!!!

Jól estek a szavaid!!

Amúgy elmagyarázta hogy mi miért volt ebben az e-mailban és hát elég hihető volt,így elnézést kértem tőle.

Most változtatott magán legalábbis a mai nap folyamán meg vagyok vele elégedve.Úgyhogy remélem így is marad és akkor minden ok lesz.Én sem vagyok már olyan feszült és így jobban tudok a kedvébe járni.

Tényleg köszi mindenkinek és azt is hogy leírtátok a véleményeteket hogy szerintetek nincs senkije.

2010. dec. 11. 12:35
 17/17 Igor26 válasza:
Huh, nem lennék a párod helyében...mondták már neked, hogy hisztis, önző, p...vagy? Bocs, nem céltalan bántás akart lenni. Érdekes, hogy sokan a másikkal vannak elfoglalva, ahelyett, hogy tükörbe néznének. Lehet, h a párod sem tökéletes, de talán segítene a helyzetértékelésen, ha visszaolvasnád, amiket írtál. Képzeld magad a helyébe, te szeretnél ilyen nőt? Ha nem kívánod, nem érdekelnek az ő igényei, meg még gusztusod sincs (ez kemény volt - gyakorlatilag ennél jobban meg se alázhatnád), mégis mit vársz tőle?! Ez csak egy vélemény egy ismeretlen ember sorairól, ha úgy érzed nincs benne igazság, ne vedd magadra. Légy boldog!
2011. jan. 4. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!