Mik a jelei annak ha a párunk megcsal? Vagy esetleg elege lett belőlünk?
Gondolom érzelmi elhidegülés
a szex hiánya
Szerencsére még nem volt részem benne.
Akár jó is lehet a kategória... várandós és a baba apukája gyanúsan viselkedik.
lehetnek furcsa telefonhivások amikor kimegy a szobából.
magyarázkodások
fura kimaradozások
nem érdekli a baba ...
Á remélem csak tévedsz.
Igen ezért tettem ebbe a kategóriába mert sokat változott de nem csak az én irányomban hanem a fiunk irányába is.
Hozzá teszem hogy 36 hetes vagyok a másodikkal akit azért mertem bevállalni vele mert akkor még minta apaként viselkedett.Ok építkeztünk az idén és ezt munka mellett csinálta.
Csak hogy világos legyen a dolog.Régen sokat segített idebenti munkákba(ok aláírom hogy most nem csinálja),de az hogy mindenben kötekedik velem,a gyerekkel nem akar foglalkozni.Míg régen simán tisztába tette most sz@rik rá mert büdös a kakája.Tegnap is késésben volt a munkából és azért nem etette meg a gyereket,de arra volt még ideje hogy kaja után valami csapot nézegessen kint és még bement boltba magának kaját venni és még sorolhatnám.Mostanában sokat vitázunk a hozzáállásán és mindig azzal érvel hogy én vagyok itthon és az én dolgom.Csak egy pl. tegnapelőtt megvacsorázott és vagy nem pakol le maga után (jelszó az asszony dolga),vagy belerakja a tányér amiből evett a mosogatóba és mondtam neki akkor már azzal a mozdulattal a gépbe is betehette volna és szintén ezt vágta a képembe hogy az én dolgom.
Ja és hozzáteszem "sír a szája" hogy már nem szereti a gyerek mert hozzám jobban bújik és ragaszkodik.És mondtam neki ha nem foglalkozol vele mit vársz tőle?De hogy ő amennyit tud vele van.Ja persze tegnap is inkább kint lézengett az udvaron.Lehet hogy ezek piti dolgoknak számítanak így olvasván,de ez megy egy ideje és már besokalltam.Tegnap este is hazajött és elkezdett velem úgy beszélni mint a kutyával hogy miért nem álltam be az autóval a garázsba (barátnőmék autója) és hogy mekkora bunkó vagyok.Meg annyi mindent tudnék sorolni hogy nem igaz.
Ha a gyerek az ölemben reggelizik velem és éppen leejti a falatot akkor már fogja a fejét hogy úristen lemorzsál a gyerek,véletlenül beleléptem és elkezdte a fejét fogni hogy jajj széttapostad mintha ő mosott volna föl mostanában vagy épp fölporszívózott volna helyettem.
Ja és amit nem írtam még hogy Pesten van dokim.Föl kellett volna szerdán mennem labort csináltatni gondoltam délutános hát megoldom délelőtt mondtam neki hogy sietek és hogy addig vigyázzon a gyerkőcre.Az volt a válasza hogy nagyon örülök neked.Aludni akartam mert fáradt vagyok.Hát eldurrant az agyam hogy nehogy már ennyit ne bírjon ki.De bezzeg mikor nyáron egyedül volt vele x ideig és hazajöttem már úgy tett hogy na megváltás.Tehát 180 fokot fordult.Annyira más az egész pasi hogy nem is értem hogy tud valaki ennyit változni.Már ezért gondoltam arra hogy lehet hogy van valakije a melóhelyen.Vagy mire gondoljak?Többször mondtam neki hogy változzon meg egy kicsit,de hát falra hányt borsó.Azzal érvel hogy sokat dolgozik értünk,de hát mostanában még csak nem is 12-zik.Mondtam neki hogy anno én is munka mellett még elvégeztem a dolgom itthon és ha most majd a gyerekek mellett elmegyek melózni akkor én kinek mondjam hogy az a te dolgod?És akkor neki mi a dolga?Nekem ugyanúgy el kell majd látnom majd az itthoni teendőimet is és együtt többre haladunk mintha kétirányba mennénk nem?
Most meg már nagy pocakkal olyan nehéz mindent megcsinálni.Sokat keményedek.Ha nem lennék most terhes tuti hogy panaszkodás nélkül el tudnám látni a dolgom de így segítségre szorulok.:-(
Köszi hogy meghallgattatok csak jó volt kiírni magamból.
És bocsi ha valakit zavar hogy nem jó helyre írtam ki a kérdésem.
Huhh...hát nem hiszem hogy a megcsaláshoz lenne köze...szerintem le kellene ülnötök komolyan beszélgetni mert ez így nagyon nincs rendben!
Nme tudom mi válthatta ezt ki belőle de minden képpen meg kell beszélni mert ez nem állapot!
Szegényem :(
Tudom, hogy nálunk már abnormális, mennyit segít a férjem, mert nagyon sokat... De azért a Te férjednek is tudomásul kéne venni, hogy terhes vagy!!! Mi lesz, mikor te szülni mész?Akkor ki teszi be majd a tányért?
Remélem változik a helyzet, mert 2 gyerek ide vagy oda, így sokáig nem fogod bírni.
Ja és hogy ne csak úgy tűnjön hogy az én oldalamról fényezem a dolgot azt aláírom hogy eléggé megritkult a sex.Én a hátam közepére nem kívánom és így heti max. 3-szor ha együtt vagyunk.Ő azt mondja hogy nekem van valakim biztos azért nem akarom,pedig nem így van!!!!
Örülök ha este ágyba fekhetek és egyszerűen nem kívánom és nem is jó.Nem tudok ezen sajnos változtatni.Tudom máshogy is meg lehetne oldani de valahogy nincs rá gusztusom.Néha képes vagyok rá,de ez nagyon ritka.
Szóval tegnap munkába menet előtt kerek perec megmondtam neki hogy változzon vagy nem lesz jó vége.
Érdekes (lehet hogy a tegnap esti kiabálása után megbánta a dolgot)reggel már tudott nekem kávét csinálni és egy kicsit kedvemben járni,ma már szépen mondta hogy majd álljak be az autóval ha nem megyek már sehova.De amúgy ezt is mondtam neki hogy nem fogok beállni mert.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!