Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a diszlekszia konkrét...

Mik a diszlekszia konkrét jelei? Mikortól ismerhető fel, legalábbis a gyanuja?

Figyelt kérdés
Én magam diszleksziás vagyok, és tudom, hogy ez örökölhető. Azt tudom, hogy ha már iskolás és már olvasnak, akkor pl. abból felismerem, hogy nem megy neki a szövegértés. De van valami korábbi jele ennek, akár még kisbaba korban? Gondolok itt olyanra, hogy amikor elkezd mászni, menni vagy beszélni, akkor észre lehet e valamit venni. Vagy a későbbiekben azon kívül, amit én írtam.
2011. máj. 20. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. máj. 20. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A kimaerta mászás későbbi diszlexiára utalhat.
2011. máj. 20. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Már mint erre gondolsz 2. válaszoló(?): http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. azaz, hogy "kimarad a mászás". Mondjuk arra emlékszem, anya mesélte, hogy engem tanítani kellett mászni, mert nem akartam.

Mindig lement anyu négykézláb "állásba" és azt játszottuk, hogy nekem át kell mászni az általa alakított híd alatt. Szóval akkor már az is ennek volt a jele.

2011. máj. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!