Hallottátok ezt a két bolondot aki verte a másfél hónapos kislányát? Borzalom!
Gyerekápolónak tanulok és ugyan még csak a gyakorlatomat töltöm, de sajnos már én is nagyon sok ilyen és hasonló esettel találkoztam.
Azt vettem észre, hogy a kórházba kerülő gyerekek legtöbbje (legalább 60%, de még így is kicsit mondtam) kizárólag a szülők miatt kerül be. És most nem csak azokról a gyerekekről beszélek akiket bántalmaznak, hanem azokról is akiknél mondjuk a szülő lusta és nem adja be a gyógyszert, nevelési hiba következtében kialakuló bármilyen kár/betegség vagy a szülő túlaggódása vagy tájékozatlansága következtében okozott fizikai vagy mentális károk miatt.
Döbbenetesen sok, és hihetetlen esetek.
Ezen az oldalon is azt vettem észre, hogy nagyon sok anyuka hiszi magát okosnak és tájékozottnak, és nem hisz senkinek, még az orvosoknak sem, de sajnos ez a fajta makacsság mindig a gyereken csattan...
A szívem szakad meg néhány ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!