Hallottátok ezt a két bolondot aki verte a másfél hónapos kislányát? Borzalom!
Figyelt kérdés
Az ilyeneket miért nem akasztják fel? Néha sajnálom hogy eltörölték a halálbüntetést!2010. dec. 8. 18:35
1/22 A kérdező kommentje:
most volt a hiradóban, azért ütötték mert sirt, eltört a lába és tele volt zuzodásokkal a teste...:-((
2010. dec. 8. 18:36
2/22 anonim válasza:
Ne is mondd! Még bőgtem is! :(((
Szörnyű!!!! :(((((
3/22 anonim válasza:
Biztos őket is leszólták mikor abortuszra akart menni a nő...
4/22 anonim válasza:
Na nehogymár az abortáló legyen az angyalka!
Amúgy sajnálom a gyereket, örökbe lehetett volna adni, ha nem kell. Sokan várnak babára.
5/22 A kérdező kommentje:
És gondolod kedves második hogy akkor most fel van mentve nem? .....
2010. dec. 8. 18:57
6/22 anonim válasza:
Három gyermekem van, a legnagyobb nagyon sírós baba volt, de elképzelni sem tudom, hogyan lehet egy olyan picurit bántani azért, mert sír. Annyira sajnálom azt a babucit. Úgy megölelném az anyja helyett is. Gondolom a kórházban a nővérek is hasonlóan éreznek. A szülők remélem megkapják méltó büntetésüket. Isten nem ver bottal. A börtönökben az elítéltek nem szeretik azokat akik gyermekeket bántanak. Az őrök, meg van, hogy tesznek arról, hogy az info kiszivárogjon.
7/22 anonim válasza:
Nem, nincs felmentve, én is felköttetném mindkettőt.
Én arról beszélek, hogy itt nagyon sokan elítélik az abortuszt, de közben fel sem fogják, hogy milyen következményei lehetnek annak ha egyes esetekben mégsem végzik el.
Ez a gyermek szerencsés volt, hogy viszonylag korán (ha lehet ezt annak mondani) ki lett mentve ebből a helyzetből, de (nagyon) sokan ilyen emberek közt nőnek fel. Aki pedig ilyet tesz, annál egyértelmű, hogy mentálisan sérült. Sosem jutna eszébe örökbeadni a gyereket.
8/22 anonim válasza:
Azt nem értem hogy lehet harapással megnyugtatni egy pici babát?!!! Borzasztó! Ezek nem normálisak!!! Adnék nekik olyat.......
9/22 anonim válasza:
Van, amikor jobb lett volna nem megszületni a babának.
10/22 A kérdező kommentje:
Szerencse hogy tudtak rajta segiteni és reméljük hogy szerető, gomdoskodó szülőkhöz kerül. Szegényke eleve hogy indul el a kis élete...:-(
2010. dec. 8. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!