Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány hónapos kortól lehet...

Hány hónapos kortól lehet fogkrémmel is fogat mosni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a fogorvosom, hogy onnantól kezdve, ha már ki tudja köpni a vízzel együtt. Ez 18-24 hónapos kor között következik be. Addig is napi 2x tisztítsam meg a xilites kendővel és adjak a kezébe babafogkefét, mert a rágcsálásával is tisztul a foga. Két éves kortól viszont reggel, este is kell fogat mosni egy pici borsnyi nagyságú fogkrémmel.

Mert az igaz, hogy elvileg semmi bajuk nem lehet ha lenyelik a fogkrémet, de Ő mégsem ajánlaná. Ezért nem is érdemes megvenni a fincsi gyümi ízű fogkrémeket, hogy ne érezzen rá késztetést. Én kb 20 hónapos kora óta mosom fogkrémmel, szépen ki is köpi a vizet. Azóta elvittem már a fogdokihoz is és nagyon szépnek, tökéletesnek, lepedékmentesnek találta a fogait.

2009. jan. 17. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az első tejfogaktól kezdve(8 hó) csak megijesztem a fogkeféjét Elmex-el.
2009. jan. 17. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 15 hónapos, már szépen tud öblíteni, nagyon hamar megtanítottam rá, persze mert ő imád utánozni.
2009. jan. 17. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most vettem a DM-ben baba fogzselét.

Enyhe mentolos ízű, nem habzik.

Már nagyon régóta használja a fogkeféjét, fogkrém nélkül.

Most tettem rá neki egy picit a zseléből, és élvezte vele a fogmosást.

17 hónapos a csajszim.

2009. jan. 17. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
A Rossmannban van Gabi tejfogkrém, picit kell csak rátenni a fogkefére , és az se baj, ha lenyeli.Mi 1 éves korától használjuk.
2009. jan. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!