Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor azt írjátok, hogy...

Amikor azt írjátok, hogy csupa márkás gyerekholmit találtok a turkálóban, akkor pontosan milyen márkákra gondoltok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Next George, Petit bateau,

cherokee jobb ruhák,

tervezői nekünk van Espirit és Burberry is...

2010. dec. 3. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Next,Cherokee a leggyakrabban előforduló.Legalábbis ezekre emlékszem fejből.:)
2010. dec. 3. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában angol márkákról van ilyenkor szó. De gazából nem is ez számít. Hanem az, hogy minőségileg bőven verik a gyerekboltokban méregdrágán kapható ruhákat. Anyagában, tartósságban, mindenben. Még így használtan is.

Nyilván nem adidas-ról és nike-ról beszélek, mert az itt is minőség. De a legtöbb gyerekboltban ezeknek közelében sincsenek, ha mégis, akkor megfizethetetlen áron.

2010. dec. 3. 15:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Adams, george, baby mac
2010. dec. 3. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Cherokee,S. Oliver,Adidas most kapásból ami eszembe jut.Ki lehet fogni márkás rucikat,jó áron. :)
2010. dec. 3. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Szokott azért akadni Adidas is pl. Én legalább is már sokszor találtam.
2010. dec. 3. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ahová én járok, ott kevés a Next, viszont annál több a C&A és a H&M.
2010. dec. 3. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Next!
2010. dec. 3. 18:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem járok turiba, egyszer voltam csak, akkor egy next és egy nem jut az eszembe, egy lovas van ráhímezve, csak a párom momdta, hogy milyen jó cuccokat találtam, én nem vagyok márka rajongó.
2010. dec. 3. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezt most azért kérdeztem, mert anyósom nemrég hozott pár holmit a kislánynak egy szerinte jó angol turkálóból. Valóban szép kis darabok, találtam is bennük márkajelzést és érdekel, hogy ez jónak számít-e.

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!