Milyen lett az életetek bölcsi mellett? Nyugodtabb, több időd lett magadra?
Nem nyugodtabb lett, hanem épp ellenkezőleg, sokkal pörgősebb :D Nekem ez már nagyon hiányzott. Reggel pattanunk ki a ágyból, szervezetten megy minden, öltözés, készülés, irány a bölcsi, utána sprint a buszra, délután meg vissza, aztán sokszor ha felszedtem a bölcsiben a csemetét, még megyünk be a belvárosba csavarogni. A házimunka meg vár estig, hajnali kettő előtt úgysem tudok aludni :) Én nagyon élvezem, hogy pörgés van egész nap. Amíg itthon voltunk, addig valahogy túlságosan is ráértem mindig mindenre, én meg ezt nehezen viselem úgy általában véve.
Mondjuk a rend kedvéért azt hozzáteszem, hogy vannak napok, amikor én korábban végzek, és úgy tudok itthon lenni, hogy csak az enyém a lakás, és bevallom őszintén, kiélvezem az ilyen pillanatokat. Ilyenkor szoktam "dőzsölni" ami nálam annyit jelent, hogy egyszerre takarítok, nézek filmet és eszek közben, sőt, lehetőleg még telefonálok is :D Ebben azt szeretem még, hogy így már este nincs gondom a házimunkára, délután játszás van ezerrel, és akkor este tudok tanulni. Bár azt amúgy is megoldom, pl. mosogatás közben nagyon fog az agyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!