Elgondolkoztatok már rajta, hogy ha élne nagymamátok/dédmamátok és meglátná ezt a sokfajta használati tárgyat ami meg lehet venni a babáknak mi szólna hozzá?
Persze vannak akik szerencsések és él a nagyijuk.
És gondoljatok bele nekik semmijük sem volt! Az én nagyimnak még mosogatószere sem surolószer nehogy sterilizáló:-)
Kézzel mosott szegény nemhogy légzésfigyelő, stb. stb.
Néha ugy sajnálom hogy neki 5 gyerek mellett nem lehetett könnyebb egy kicsit és lelkiismeretfurdalmásom van hogy "mindennel ki vagyunk szolgálva" gyakran mégsem elég jó vagy nem vagyunk elégedettek.
Micsoda játékok vannak, meg kényelmi eszközök! (persze ez nem baj, nem ugy értem)
én apósom beszólásán lepődtem meg,mikor a második babámnál(elsőnél nem volt)elővettem a szoptatós párnát:mi ez,úszóguni?Régen nem kellett ilyen az anyáknak,elég volt a kezük :-)(56éves)
aztán mondtam neki,régen mosógép sem volt :-)
pl anyum nem fikciózott a légzésfigyelőn,de pl ő sok kenceficétől akad ki.Minek ennyi féle...stb.
én mondjuk örülök ilyen dolgoknak,most készülök mosogatógépet és mosó.szárítógépet venni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!