Van még más anyuka is aki szereti a karácsonyt, a karácsonyi készülődést? Meséltek miket csináltok?
Én nagyon várom. A nagyobb gyerekem már bevonható a dolgokba, ügyesen segít nekem :) Kitesszük pár nap múlva az ablakdíszeket, mézeskalácsot csinálunk majd együtt, adventi naptárat készítettünk, adventi koszorút együtt.
Persze nem annyira ügyes még, de legalább érzi,hogy ő is segít:) 3 éves fiú.
Imádom. Ez az első igazi karácsonyunk (bár 2 éves a fiam, de idén vagyunk először karácsonykor hármasban). Sosem voltam nagy készülődős, de idén nem bírok magammal.
A hétvégén adventi koszorút készítettünk, kikerült a kopogtató az ajtóra, a gyerekszoba ablakára matrica. Hóembert építettünk, hógolyóztunk. Karácsonyi dalokat hallgattunk (zeneovi).
Pénteken megyünk a mikuláshoz. Szombaton csizmát pucolunk, vasárnap hajnalban jön a télapó (mert akkor apa is itthon lesz).
Hétvégén mézeskalácsot sütünk, a többi ablakra is teszünk matricát, narancsba szegfűszeget dugdosunk.
Később a fényeket is kitesszük majd az ablakba. Hópihéket fújunk az ablakokra, angyalokat lógatunk a lámpára.
szia, nekünk is a 2. karácsonyunk hármasban:-)
Már feldíszítettük a házat, égősor kintre, ablakba mikulás, hóember, koszorú az ajtóra, adventi koszorú és asztalterítő az asztalra...persze az felhajtva, hogy el ne érje:-). Sütöttem már mézeskalácsot de lehet majd még kell sütnöm ha ez elfogy:-) tanulom a mikulásos verset és hétfőn megyünk Mikulás ünnepségre. Már megvettem a karácsonyi ajándékot is, és a haditerv is megvan a karácsonyfa állításhoz...mármint, hogy ne lássa és reggelre mégis ott legyen a feldíszített fa:-)
16 hós fiúcska anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!