Más is van így vagy csak én vagyok béna?

Nem tudom de szerintem ez nem normális, ha 2 ember közösen válall gyereket.
Vagy megszokod, vagy "megszöksz", vagy átneveled apárodat.

rosszul választottál párt, a tied úgy tűnik egy bunkó.
:S gondolom neki jut a szórakozás is.

Legközelebb ha kritizál a férjed akkor mond meg,hogy igen sok anyuka mindent egyedül csinál a gyerek körül,és ez feszültséget is okoz a házasságban,ezért 60%-os a válási arány Magyarországon....
Át lehet nevelni,egyszerűen megkérdezed,hogy szeretné-e ha lenne számára naponta 2-3 óra szabadidőd.Ha a válasz igen akkor kérd meg szépen,hogy vigyázzon a gyerekre,esetleg etesse meg amíg te főzöl és elmosogatsz.
A férfiak maguktól nem tudják,a szájukba kell rágni az ok-okozati összefüggéseket.:)
Ez a tanács saját tapasztalatom.
(a férjem munkatársa minden lustának elhordott amikor megtudta,hogy újabba hétvégén amíg én főzök addig apának ki kell porszívóznia,és felmosnia.Így tudunk az egyetlen szabadnapunkon vasárnap együtt "értelmes" dolgokat csinálni,mint egy család.Azt mondta az illető,hogy az ő anyja is 4 gyereket nevelt fel,nem segített az apja soha semmiben.Megmondtam neki,hogy ja,és tudom 20 éve külön szobában és külön kasszán vannak,apád meg alkoholista,ez tényleg ideális házasságnak tűnik nekem is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!