Többnyermekes Anyukák mennyi vizet fogyaszt havonta a család?
3 gyermekünk van,2 havi vízdíjunk 15-16.000.- megvan mindig:(Majdnem minden nap mosás,van mosogatógép ami minden nap megy(bár ez kevesebbet fogyaszt mint ha folyó vízben mosogatnék).Minden este pancsi(együtt a három kicsi),zuhany...
Nektek mennyi?
2 gyermek, 2 havonta jön a számla, most 17ezer lett (ebből azt hiszem, 2ezer a szemétszállítás). A kicsi még csak 1 hónapos, amikor még nem született meg, 13ezer volt a számla. Most többet mosok, több megy a fürdésre, én is többet zuhanyzom (mivel még tart a gyermekágyi vérzés), dől a tejem, ezért többször öltözök át egy nap, emiatt is a sok mosás. Minden nap megy a mosógép.
A villanyszámla a szokásos 10ezer helyett 13ezer lett.
Most írtam fel a múlt hónapban 5,8 m3-t fogyasztottunk.Négyen vagyunk 2 gyerek,mosógép,mosogatógép,mindennap megy 1x,minden nap fürödnek a gyerekek.(igaz együtt),mi zuhanyzunk.
Ez elég kevés fogyasztás a szomszédokhoz képest is,szerintem azért mert újabb típusú,energiatakarékos gépeink vannak.(a mosogatógép havi 1,5-2 m3 spórol)
2 havonta jön a vízszámla: 6300 forint
26 m3/ 2 hónap az átalány. (így havi 13 m3-at fogyasztunk)
Nem igazán spórolunk, heti 5x tuti megy mosógép, 200 l-es boyler van apdláson, nyárom locsolunk ezerrel
előző
2 gyerek (11 éves, 21 hónapos)+2 felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!