Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamaként ingyenes a felsőok...

Kismamaként ingyenes a felsőoktatás még?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,sajnos már nem az...
2009. jan. 16. 12:14
 2/7 anonim válasza:
100%
Bizony nem az
2009. jan. 16. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen jellegű kedvezmény nem jár. Akkor ingyenes, ha felvesznek államilag támogatottra, ha fizetősre vesznek csak fel (vagy esetleg már másoddiploma és mindenképp fizetős), akkor ugyan úgy fizetni kell, mint másnak. Viszont mindenkinek, aki családfenntartó (tehát gyereket nevel az otthonában), jár az egyetemtől szociális támogatás, ez havonta kb. 23 ezer forint.
2009. jan. 17. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak:Fizetősön is van szociális támogatás?
2009. jan. 17. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy van. De azért inkább nézz utána, mert ebben nem vagyok biztos egészen.
2009. jan. 17. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszi.
2009. jan. 18. 16:02
 7/7 anonim válasza:
Szerencsére már nem ingyenes, de még így is sok kedvezményt kapnak! Sőt még felvételinél is előnyt jelent, akárcsak a hátrányos szociális helyzet. Nevetséges! Mintha attól függne az intelligencia, hogy valaki csóró vagy éppen kismama.
2011. júl. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!