Kisfiam örömére szeretném befújni az ablakokat műhó mintákkal. Adnátok ötleteket amiket egyszerű előrajzolni?
Figyelt kérdés
Eddig már van csillag és karácsonyfa sablonom. A kézügyességem pocsék, ezért bonyolult figurákat nem tudok csinálni.2010. nov. 26. 14:49
1/8 anonim válasza:
ha van nyomtato, akkor keress interneten sablonokat
nem tudom, hogy miert eppen muho, de ha van lehetoseged, akkor inkabb uvegfesteket hasznalj, szinesebb es otletesebb dekoraciot csinalhatsz vele ablakra
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de sajnos az üvegfesték meghaladná szerény képességeimet. :(
Eszembe sem jutott neten keresni sablonokat! Köszönöm!
2010. nov. 26. 14:55
3/8 anonim válasza:
Szia! Neten valóban találsz egyszerű sablonokat. Egyébként üvegfestéket készen is kapsz, szép mikulásosat, karácsonyosat amit csak le kell húzni a fóliáról és rátenni az ablakra. Mivel az én kézügyességem is egyenlő a 0-val így én ezt a megoldást alkalmazom :) Ja és eszembe jutott hogy szoktam csinálni annak idején hulló csillagot is az ablakra.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyi jutott az eszembe igaz ez nem műhavas hogy felhő formát vágtam ki fehér papírból, fűztem bele cérnát lefele és a cérnaszálakra kis vattagolyókat tettem mintha esni a hó.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó ötletek, és még én is meg tudom csinálni!
2010. nov. 26. 15:05
6/8 A kérdező kommentje:
Tavaly ilyen sablonokkal díszítettem, azért gondoltam most a műhóra.
2010. nov. 26. 15:06
7/8 anonim válasza:
Mi minden Karácsonykor befújjuk az ablakot műhóval anyuval, de a mi kézügyességünk is zéró. Általában karácsonyfa (ezt írtad), egyszerű Mikulás, ajándékos doboz, hullócsillag, angyal kerül az ablakra. =)
8/8 anonim válasza:
elso vagyok
az uvegfestekhez se kell sok kezugyesseg, figurat kinyomtatod, belerakod lefuzofoliaba, athuzod a konturoka, hagyod megszaradni, majd kitoltod a szines reszeket, hagyod megszaradni, foliarol lehuzod es az ablakra tapasztod
en se vagyok tul ugyes vagy kreaiv, de ez nem tul nehez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!