Ha gyeden vagyok, akkor milyen ingyenes vagy támogatott tanfolyamot lehet elvégezni? Bőv. Lent!
Régen úgy volt, hogy minden első OKJ-s tanfolyam megszerzése ingyenes, vagyis helyesebben 90%-ban államila támogatott volt
Hogy most mi van, nem tudom, nézz utána.
bocs hogy nem válaszolod de ez engem is érdekelne!
Bár én ugy hallottam hogy megszüntették. :(
Szia
Az első OKJ-j 21 éves korig ingyenes. A munkaügyi csak akkor támogat minket, ha már gyesen leszünk, ami szép és jó csak amiket ők szerveznek azokra napi szinten kell eljárni egész napra csak akkor az a kérdés, hogy hová teszed a gyereket hónapokig minden nap.
Szia
Utolsó voltam onnan tudom, hogy én is próbáltam kaparászni mindenfelé a teljes díjasok horror drágák én pl. egy beteg gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak:-( viszont hallottam olyat akinek az önkormányzat kifizeti merthogy "integrálni kell" na én ettől fejjel megyek a falnak, mert én sehonnan nem kapok semmit a tanulásról csak álmodozhatok pénz híján sajna nem fog menni, mert engem nem integrál senki! Pedig nem műkörmös képzést akartam tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!