Ha éppen egyetemre járok, államilag támogatott szakra, és közben elkezdek egy OKJ-s tanfolyamot, amit csak a dploma után fogok befejezni, akkor az OKJ-s tanfolyam is ingyenes?
Ez szuper :) Köszönöm! És ha én 2 OKJ-s tanfolyamot akarok elvégezni, de az egyik drágább, mint a másik, viszont előbb az olcsóbbat akarom megcsinálni, akkor szólhatok, hogy inkább a második legyen az ingyenes, és az elsőt fizetem ki?
Gondolom nem, de azért megkérdezem, hátha...:D
Nem tudom, erre rá kell kérdezni. De szerintem nem.
Ha ez így van, akkor végezd el előbb a drágábbat. :)
Igen, csak az a gond, hogy a drágábbat nem tudom megcsinálni úgy, hogy közben diplomázok is, az olcsóbbat viszont igen :(
De most új gondom is van: az olcsóbb az hétvégi - távoktatásnak számít, ezért nem ingyenes, ezt a suli mondta. A drágább viszont nappali rendszerűn is indul, de nem megy az egyetemmel együtt. Most akkor vagy nem csinálok még ebben a félévben semmit, vagy megcsinálom az olcsóbbat, kifizetem, és utána már nem lesz ingyenes a második, mert már lesz egy OKJ-m, de legalább időt spóroltam. De semmiképpen sem akarok várni, mert az egyetemi szak, amit választottam olyan, hogy még nem tanít szakmát konkrétan, csak egy ugródeszka, és a mesterszaknak lesz igazi értelme, és engem szörnyen frusztrál, hogy még mindig olya, mintha gimibe járnék...az OKJ pedig enyhítene a frusztrációmon....úgyhogy nem tudom, mit tegyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!