Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék, elvégezni egy...

Szeretnék, elvégezni egy tanfolyamot:manikűr, pedikűr, műkörömépítő. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam? Van a távoktatásnak "értelme"? Mert ha nem értek valamit akkor aztán hiába.

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Biztos van értelme. MIért ne lenne??? A lényeg, hogy legyen egy olyan szakmád, amit szeretni fogsz. Ha meg nem értesz valamit, majd utána jársz. Gondolj arra, hogy már sokan szereztek szakmát távoktatással, miért neked is sikerülni fog.
2008. nov. 10. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért ehhez gyakorlat is kéne, egy szakértő, aki már ezt csinálja. De mondjuk nem bíztatlak nagyon ezzel a képzéssel, nem biztos, hogy ma ezzel el lehet helyezkedni, csak ha olyan helyen próbálkozol, ahol nincs minden 2. sarkon egy szalon.
2008. nov. 10. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Távoktatással sajnos nem tudod megszerezni a szükséges gyakorlatot ahhoz, hogy letedd a gyakorlati vizsgát. Én mindenképpen javasolnám, hogy nappali képzésre jelentkezz, már ha megteheted...
2008. nov. 10. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!!a...van-e értelme...úgy gondoltam,ahogy a harmadik válaszoló írta!!!én is attól tartok,hogy nem lesz alapos a tudás,ha csak füzetekből látom a dolgokat.végülis lenne lehetőségem nappalin elvégezni.mégegyszer köszönöm
2008. nov. 11. 07:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én januárban fogok végezni,mindenképp olyat válassz ahol gyakorlat is van!Igy is keves amit adnak nem hogy tavoktatásban!

2008. nov. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!