Szeretnék, elvégezni egy tanfolyamot:manikűr, pedikűr, műkörömépítő. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam? Van a távoktatásnak "értelme"? Mert ha nem értek valamit akkor aztán hiába.
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 08:01
1/5 anonim válasza:
Biztos van értelme. MIért ne lenne??? A lényeg, hogy legyen egy olyan szakmád, amit szeretni fogsz. Ha meg nem értesz valamit, majd utána jársz. Gondolj arra, hogy már sokan szereztek szakmát távoktatással, miért neked is sikerülni fog.
2/5 anonim válasza:
Azért ehhez gyakorlat is kéne, egy szakértő, aki már ezt csinálja. De mondjuk nem bíztatlak nagyon ezzel a képzéssel, nem biztos, hogy ma ezzel el lehet helyezkedni, csak ha olyan helyen próbálkozol, ahol nincs minden 2. sarkon egy szalon.
3/5 anonim válasza:
Távoktatással sajnos nem tudod megszerezni a szükséges gyakorlatot ahhoz, hogy letedd a gyakorlati vizsgát. Én mindenképpen javasolnám, hogy nappali képzésre jelentkezz, már ha megteheted...
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!!a...van-e értelme...úgy gondoltam,ahogy a harmadik válaszoló írta!!!én is attól tartok,hogy nem lesz alapos a tudás,ha csak füzetekből látom a dolgokat.végülis lenne lehetőségem nappalin elvégezni.mégegyszer köszönöm
2008. nov. 11. 07:45
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én januárban fogok végezni,mindenképp olyat válassz ahol gyakorlat is van!Igy is keves amit adnak nem hogy tavoktatásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!