Olcsó vagy drágább műkörömépítő tanfolyam a jobb? (lent)
Sziasztok!
Beírtam keresőbe még mielőtt bárki is írná, de nem kaptam meg minden kérésemre a választ,ezért írom ki újabb kérdésnek. Szeretném elvégezni egy műkörömépítő tanfolyamot. Budapesten szeretnék megbízható tanfolyamot, annyi van googléban beírva, tanácstalan vagyok, melyiket válasszam valamelyik drágállom, valamelyiket túl olcsónak találom. Crystal Nails akadt meg a szemem, habár nem tudom h reális e az összeg amit kér. Valaki végzett már ott? Összesen mennyibe került? Milyen volt az oktatás? Segítettek az oktatók ha valamit nem értettél? Minden tapasztalatot szívesen fogadok!
Előre is nagyon köszönöm!
Én kedden megyek beíratkozni a CN suliba, ha küldesz privit, elküldöm a teljes tájékoztató mailt amit kaptam.
A Perfect nails, pl nagyon gagyi, még vizsga sincs( így nem értem mire adnak "bizonyítványt"), ráadásul ismerősöm ott végzett, és még szép körmöt tőle nem láttam. Nincsenek normális elméleti órák, a gyakorlat meg semmit nem ér.
Én inkább fizetek 130 ezret, de tanuljam meg rendesen, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!