Jár majd valami? Szeptember végén fejeztem be egy 5 hónapos tanfolyamot amit a munkaügyi támogatott, mellé keresetpótlót is kaptam. Szeptemberben már állapotos voltam csak még nem tudtam róla, mivel így is rendszertelen volt a mensim.
Figyelt kérdés
Nekiveselkedtem a munkakeresésnek, ám kiderült hogy baba lesz. Lett volna munka, csak az orvos 1 hét szigorú fekvésre utasított, mert barnázni kezdtem. Hál istennek mostmár rendben vagyunk. Csakhogy nem vesznek fel sehova. Már nem t udom, és nem is akarom titkolni a pocaklakót, de így nem kellek sehova. Hogyan tovább? Milyen támogatásra számíthatok?2008. dec. 8. 22:15
1/1 anonim válasza:
Én is elvégeztem egy ilyen tanfolyamot és a szerződés szerint egy havi minimál jár utána,de én a mai napig nem kaptam ebből semmit sem, pedig idén februárban kezdtem és júliusban fejeztem be. Sajna nekem még nincs gyerkőcöm, így nem is kapok semmilyen ellátást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!