ELső laptopom - mi a véleményetek róla? Milyet érdemes venni egy 15 hónapos kisfiúnak?
Az én fiam 17 hónapos és én is most nézegetem. Mivel a vállalkozásunk miatt használnom kell napközben, odaszokott jönni és inkább veszek neki egyet, ne az enyémet rongálja.
Egy rosszat odaadtunk neki,de mivel az nem ad ki hangot nem érdekelte. A Tescoban van 2990-ért. Attól olcsóbbat nem láttam, még összetörni is inább ezt,mint a 150ezreset.
Számítógép helyett érdemesebb zenélő zongorát pl ilyet:
Ezt szerintem jobban használná.
3-4 éves kor környékén tudják használni, meg még utána is, mert matematikai, olvasási feladatok vannak benne, képfelismerés, párosítgatás, ilyesmik.
Teljesen felesleges cucc egyébként, barátnőméknek van, 4 éves volt a nagy, mikor kapta, azóta a kicsi négy éves, sosem játszottak vele.
Hasznosabb inkább egy állathangos zongora, két és fél a fiam, és még mindig nyomkodja, és ha gyerekek vannak nálunk, mindig az a nyerő játék.
Én vettem már a most 17 hós kisfiamnak a piacon egy zenélő laptop-félét, de sajnos már tönkrement. Nagyon szerette nyomogatni - kijelzője nem igazi volt -, és nagyon tetszettek neki a hangok, amiket kiadott.
Szerintem 15 hónaposnak is lehet már venni, max. ha nem érdekli, akkor majd későbbre elteszed neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!