Milyen becézése van az Alex keresztnévnek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 12:00
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem volt/van egy nagyon jó barátom, akit így hívnak. Mi Axinak szólítottuk őt...
3/8 anonim válasza:
Juuuj, ne. A fiamat is Alexnek hívják, direkt azért, hogy ne lehessen becézni. Szerintem ez egy szép és vagány név, felesleges becézni. De ha már mindenképp becézésről van szó, a fiam saját magát Aligalinak hívja, még csak két éves, nem tudja kimondani.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. A Lexi nekem is eszembe jutott már csak az egy picit csajos pedig nekem tetszik. Eredetileg mi is azért választottuk az Alexet hogy ne lehessen becézni, de a mamiknak az a legfőbb bánatuk hogy hogyan fogják becézni az unokájukat.
2010. nov. 24. 09:05
5/8 anonim válasza:
Az Alexot sokféle képen lehet becézni!
Az én fiam is Alex és semmi képen nem hívnám Lexinek.
Az inkább a kutyáknak való név!
Én ezeket a becézéseket ismerem:
Ali,
Alika,
Ali-baba,
Ala,
Alexka,
Remélem tudtam segíteni,bár látom már rég írtad....
6/8 meliiiikk válasza:
Nekem van egy baratom akit exnek vagy axe vagy axel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!