Melyik név becézése a Zsebi?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek született babája és így hívják... De olyan ciki megkérdezni,hogy oké Zsebinek hívják,de mégis mi a rendes neve!? :)2010. okt. 24. 23:17
3/11 anonim válasza:
Zsebibaba?:) szerintem csak becenév, nyugodtan kérdezz rá;)
5/11 anonim válasza:
Így hívják a kutyánkat! :) Szerintem valami Zs-vel kezdödő név lehet, Zsombor vagy Zsigmond. De nyugodtan kérdezd meg tőlük, vagy egy közös ismerőstől, ha tőlük nem akarod.
7/11 anonim válasza:
De lehet, hogy csak így becézik. Egy ismerősöm kislánya Szonja, de Zsebi a beceneve.
Nyugodtan kérdezd meg, mi a neve, nem ciki az.
8/11 anonim válasza:
Sebők, Zsombor, még ezek is lehetnek.
9/11 anonim válasza:
a Sebestyént Sebinek becézik, tudom, az én fiam is az. Viszont a Rékasi/Détár házaspár fia Zsigmond és Zsebinek becézik. Miért lenne gáz rákérdezni, hogy minek van anyakönyvezve?
10/11 anonim válasza:
Szia!
Lányom ovistársát ”hívják” Zsebinek. Anyukájával most 2 hónapja szültünk ugyanazon a héten babákat, így sokat beszélgetünk. Ő azért Zsebi, mert a pocakban olyan volt, mint Zsebibaba (egyébként kiscsaj és Málna a neve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!