Melyik az a játéka a gyerekednek, ami az őrületbe kerget?
FP kutyus nekünk is van. Csajok, a hátán van a hangerő gomb, ha teljesen balra toljátok, kikapcsol!
Amúgy tényleg nem kell venni, kapod. Sok-sok rokon előszeretettel lep meg ilyen b@romsággal. :P
A lányom már egy éve nem unja azt a nyamvadt kutyát. Ha már nagyon elegem van, titokban kikapcsolom a hangot. "Kislányom, a kutyus beteg lett, elment a hangja. Majd elmegy a doktor bácsihoz, aki majd meggyógyítja." Kb. így szoktam előadni. :D
Van egy pénztárgépünk is, na az se semmi! Meg a kisautó, ami kint a járdán is hangos, meg bent a lakásban is rettenetes! Ez a "ráülős" fajta, dudálni is tud.
Kaptunk talicskát is, abban már vagy háromszor estem hasra.
Ja, és a formabedobós darabkáit is utálom, ha nem számolom meg, hogy mind megvan-e, tuti, hogy éjszaka, amikor pisilni megyek, rálépek egy-egy darabra.
Most póni családot kapott a lányom, azokat meg azért szeretem, mert össze-vissza hurcolja a lakásban, esténként az egész család ádázul keresi, mert nem megy nélkülük az ágyba. Még jó, hogy csak 3 van belőlük, és nem 13!!
A legjobb mégis a kispárnája. Attól nem lehet elválasztani, ha ki akarom mosni, üvölt érte. Általában mosás után szárító programra kell tennem, mert nem bírunk ki párna nélkül egy-két óránál többet. A legjobban az idegesít, hogy kiviszi az udvarra is, és ha behozom, torkaszakadtából üvölt! Állandóan mocskos!
Persze a gyereket nem lehet átverni, fehér párna ugyanolyan macis huzattal, mint a kedvenc, természetesen nem felel meg neki. Egyből tudja, hogy ez nem az.
Nna, nálunk ezek a súlyosak.
(és pár hét múlva jön a tesó. Vajon mennyi kacatot kapunk még?!)
A fiamnak volt egy gurulós kacsája, aminek ha megmozdultak a kerekei akkor baromi hangosan hápogott legalább 1 percig. Ha pedig a csőrét nyomtuk meg akkor egy dallamot hápogott el (az se kis idő volt) Egyik este a játékos kosarában elkezdett hápogni meg a dallamot hápogni. A párommal rohantunk a gyerek szobájába hogy megkeressük és kihozzuk mielőtt felébred a gyerek. Persze hogy a sötétben nem találtuk de a kacsa csak hápogott és hápogott. Végül kivittük az egész játékos kosarat.
A villanyvasút is az őrületbe kerget, mert a szőnyegen nem megy rendesen és mindig ordítás lesz a vége.
Nekünk is van tanuló kutyánk. A fiam egyszer éjszaka torkaszakadtából ordított. Berohantunk hozzá azt se tudtam elképzelni hogy mi baja lehet úgy visított. Mire megnyugodott és elmondta, hogy a szobája sarkából beszélt hozzá valaki. "kukucs, látlak" és "később találkozunk". Mondanom sem kell azt se tudtam hogy nevessek vagy sírjak. Azóta minden este megnézem ki van- e kapcsolva.
Ha újra kezdhetném biztos nem vennék egy darab labdát se a lakásba. Mint ahogy már írták előttem nagyon idegesít ha az egész lakás terítve van velük. Egy nap legalább 10 szer szedem őket össze. Fú nagyon utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!