Melyik az a játéka a gyerekednek, ami az őrületbe kerget?
Az interaktív macska, a tanuló kutya meg a lefagyasztott mobiltelefon nagyon jó!!! :):):)
Mi most várjuk az első babócát, de akkor ilyeneket nem fogunk neki venni! Legfeljebb csak fagyasztóval együtt!!! hihi :-)
Nekem két gyerköcöm van a tanulo kutyához meg a hangokat ado dolgokhoz már hozzá szokatm,de a szétdobált legohoz sosem fogok!
Nagy nehezen elalszik a 16 hos fiam erre én mikor megyek ki a szobábol biztos hogy belerugok egy toronyba vagy rálépek egy kockára.Ilyenkor visitani tudnék.Azt mondanom sem kell mikor feldöl a torony akkor felkell a fiam!
De édesek a válaszok!! :) A fagyasztott mobilon még most is röhögök, a könnyeim folynak. :)
Nekünk egy 7 pontos katica a mumus, mind a 7 pontját meg lehet nyomni, és zenél. Több mint egy éve szinte minden nap hallgatom, és már annyira unom. A lányom nem únja.
De van egy trükköm, a hangszóró részére sebtapaszt ragasztottam, és így sokkal halkabban szól. :)))
FP kutyát ki szoktam kapcsolni a talpán éjjel, mert néha nekem is megszólal, csak úgy magától, hogy "kukucs, látlak"...
Egy másfél méter hosszú, meglehetősen élethű létrás tűzoltóautó. Fillérekért jutottam hozzá bizományi boltban. Akkor azt hittem mekkora szerencsém van!
Három éve töretlenül nagy kedvenc, egyszerűen nem lehet eltenni, mert azonnal követeli. Pedig már 96 darabra széttört, minden porcikáját már ötször kellett újraragasztanom, összevissza kattog. Ronda, nagy és elegem van belőle! De úgy tűnik, még maradni fog egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!