Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a játéka a gyerekedn...

Melyik az a játéka a gyerekednek, ami az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés
Az én lányomnak van egy interaktív macskája,ami egész nap nyávog ha elmegy valaki előtte,és kikapcsolni se lehet!Váááá :)
2010. nov. 22. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Lányom kisbeteg pónija. Egy ágyban alszik vele néha, és ha álmában hozzáér, közli a póni: Én nem is sírtam:( Meg a többi hang, nevetés, amiket kiad... borzasztó.
2010. nov. 23. 10:12
 12/24 melcsiboszi ***** válasza:
88%

Az interaktív macska, a tanuló kutya meg a lefagyasztott mobiltelefon nagyon jó!!! :):):)

Mi most várjuk az első babócát, de akkor ilyeneket nem fogunk neki venni! Legfeljebb csak fagyasztóval együtt!!! hihi :-)

2010. nov. 23. 12:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell venni!Majd kaptok!:D
2010. nov. 23. 13:42
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Nekem két gyerköcöm van a tanulo kutyához meg a hangokat ado dolgokhoz már hozzá szokatm,de a szétdobált legohoz sosem fogok!

Nagy nehezen elalszik a 16 hos fiam erre én mikor megyek ki a szobábol biztos hogy belerugok egy toronyba vagy rálépek egy kockára.Ilyenkor visitani tudnék.Azt mondanom sem kell mikor feldöl a torony akkor felkell a fiam!

2010. nov. 23. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
FP formabedobós csiga, ha billen egy kicsit,máris zenél. Az agyamra ment már, úgyhogy kiszedtem belőle az elemeket. Azóta imádom.:-) A másik meg az építőkocka. 130 db-os, és mindig kiborítja a szoba közepére.
2010. nov. 28. 21:53
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Van egy járássegítője a kislányomnak, anyu vette neki. Direkt olyat választott, aminek nem pörögnek túl a kerekei, hogy biztonságosan lehessen tolni a parkettán és a kövön is. Ez a lassító rendszer borzasztó hangosan kattog, ahogy tolja a kislányom. Tényleg, rémes hangja van.
2010. nov. 28. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
minden zenelo ketyere, vagy apro ici pii darabokbol allo jatek ami a szobaban szanaszet van es ralepek mert alig talalom meg:)
2010. nov. 28. 23:38
 18/24 anonim ***** válasza:

De édesek a válaszok!! :) A fagyasztott mobilon még most is röhögök, a könnyeim folynak. :)

Nekünk egy 7 pontos katica a mumus, mind a 7 pontját meg lehet nyomni, és zenél. Több mint egy éve szinte minden nap hallgatom, és már annyira unom. A lányom nem únja.

De van egy trükköm, a hangszóró részére sebtapaszt ragasztottam, és így sokkal halkabban szól. :)))

FP kutyát ki szoktam kapcsolni a talpán éjjel, mert néha nekem is megszólal, csak úgy magától, hogy "kukucs, látlak"...

2010. nov. 28. 23:44
 19/24 anonim ***** válasza:
mágneses rajztáblához való pecsét,van egy ilyen kiálló valami a hátulján,hogy a gyerekek meg tudják fogni-na abba állandóan beleléptem,mert persze mindig szana szét volt....el is tettem a pecséteket:)
2010. nov. 29. 01:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Egy másfél méter hosszú, meglehetősen élethű létrás tűzoltóautó. Fillérekért jutottam hozzá bizományi boltban. Akkor azt hittem mekkora szerencsém van!

Három éve töretlenül nagy kedvenc, egyszerűen nem lehet eltenni, mert azonnal követeli. Pedig már 96 darabra széttört, minden porcikáját már ötször kellett újraragasztanom, összevissza kattog. Ronda, nagy és elegem van belőle! De úgy tűnik, még maradni fog egy ideig...

2010. nov. 29. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!