Mint kismamának táppénz alatt megszűnhet a munkaviszonya? Nem kaptam róla semmi papírt, de a tb-nél már le van jelentve! Ki mit tud erről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:09
1/6 anonim válasza:
Nem rúghatnak ki, hacsak meg nem szűnt a cég.
3/6 A kérdező kommentje:
Először azt mondták,hogy megszűnt,de voltam jogi tanácsadáson és ott megnézték,hogy nem szűnt meg,csak eljárás folyik ellene!Létrehoztak egy másik kft-t,ahová a többi dolgozót átvették,engem meg nem mert táppénzen vagyok!Arra akarnak rávenni,hogy lépjek ki a táppénzből és akkor majd engem is átvesznek!De én ebbe nem megyek bele!
2010. nov. 22. 19:14
4/6 anonim válasza:
Én is így voltam mint te csak én már gyesen voltam.Átalakult a cég és a gyesen lévőket nem vette át.Mi utánajártunk a dolognak és azt mondták minden törvényszerű volt.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én sajnos ugyanígy jártam, csak nekem nem is szóltak. Szépen küldözgettem a táppénzes papírokat, és egyszercsak megkaptam a "közös megegyezéssel" megszűnő felmondásomat.
És én sem tudtam tenni semmmit ellene. Sajnos jogszerűen jártak el.:((
6/6 A kérdező kommentje:
nekem,ha küldik a közös megegyezéssel való felmondásomat,én nem fogom aláírni!Más választás nincs?Utána mit csináltál?
2010. nov. 23. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!