Mikor sírtál utoljára és miért?
En egy bogo masina vagyok. Sajnos eleg erzekeny vagyok.
Most 5 perce hagytam abba a sirast mert egy kerdesbe olvastam Magyar Lacika tortenetet :(
Ezelott vasarnap sirtam. Reggel mikor a kisfiam es a ferjem meg aludtak,en meg kijottem a konyhaba es csinaltam egy kavet majd bekapcsoltam a gepet es elhuztam a nappaliba a fuggonyoket,es akkor lattam,hogy esik a ho. Olyan szep volt,hogy csak alltam es neztem. Nekem a hoeses a karacsony kozeledterol mindig a csalad jut eszembe akiktol 9000 km valaszt el. Meg el 3 nagyszulom,szuleim es van 8 testverem. Szuleimet nagyon megviseli,hogy nem lathatjak csak webcamon keresztul az unokajukat. Pont azt terveztuk,hogy a 2010-es Karacsonyt mar otthon toltjuk de sajnos nem jon ossze :( Nagyon szeretem a szuleimet es nagyon hianyoznak.
Na...komolyan mar megint potyognak a konnyeim.
Édes lehetett, gondolom nem lett baj:)
Én is bőgőmasina vagyok, ma is sírtam, nagyon vártam valamit, és nem jött össze:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!