Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára és miért?

Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés
Azért ez a kategória mert elsősorban családos,gyerekesekhez szól a kérdés...!
2010. nov. 22. 16:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pár napja, amikor néztem a 14 hónapos kisfiamat alvás közben, és végig gondoltam, hogy mennyit változott születése óta, és hogy még mennyit fog és élvezzem ki, amíg ilyen kicsi, mert soha nem jönnek vissza ezek a percek és napok.
2010. nov. 22. 23:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

En egy bogo masina vagyok. Sajnos eleg erzekeny vagyok.

Most 5 perce hagytam abba a sirast mert egy kerdesbe olvastam Magyar Lacika tortenetet :(

Ezelott vasarnap sirtam. Reggel mikor a kisfiam es a ferjem meg aludtak,en meg kijottem a konyhaba es csinaltam egy kavet majd bekapcsoltam a gepet es elhuztam a nappaliba a fuggonyoket,es akkor lattam,hogy esik a ho. Olyan szep volt,hogy csak alltam es neztem. Nekem a hoeses a karacsony kozeledterol mindig a csalad jut eszembe akiktol 9000 km valaszt el. Meg el 3 nagyszulom,szuleim es van 8 testverem. Szuleimet nagyon megviseli,hogy nem lathatjak csak webcamon keresztul az unokajukat. Pont azt terveztuk,hogy a 2010-es Karacsonyt mar otthon toltjuk de sajnos nem jon ossze :( Nagyon szeretem a szuleimet es nagyon hianyoznak.

Na...komolyan mar megint potyognak a konnyeim.

2010. nov. 23. 05:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Két hete folyamatosan.Váratlanul elhunyt édesapám.
2010. nov. 23. 10:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja,mikor Jancsikát, a kórházban hagyott kisfiút mutatták a Híradókban.
2010. nov. 23. 10:24
 25/26 anonim ***** válasza:
A Hideghegyes vagyok. A sors fintora, hogy este még jobban bőgtem, mint délután: 10 hónapos fiam először esett le az ágyról. Nagyon megijedtem, mikor mentem be és a feje egy múanyag dobozban, a lába meg az égnek állt.
2010. nov. 23. 14:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Édes lehetett, gondolom nem lett baj:)

Én is bőgőmasina vagyok, ma is sírtam, nagyon vártam valamit, és nem jött össze:(

2010. nov. 23. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!