Nem érzed úgy, hogy nem foglalkozol eleget a gyereke (i) ddel, mert a kelleténél többet ülsz a gép elött?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:58
2/8 anonim válasza:
Én is pihiképpen, ha alszik, szóval nem érzem :)
3/8 anonim válasza:
Nem. Akkor ülök itt, ha ő mással van elfoglalva.
4/8 anonim válasza:
Akkor jövök, ha alszanak. Igaz olyankor is tudnék más elfoglaltságot találni (lakást suvickolni, vasalni, stb...), de ennyi pihenés azt hiszem nekem is jár a napi 24 órás "készenlét" alatt.
6/8 anonim válasza:
Nem,mert heti átlag 1x ülök ide,akkor is csak fél órára. A gyerekek ilyenkor játszanak-most speciel építő kockával. Amúgy ha az idő engedi,kimegyünk, ha nem tudunk homokozni,hintázni,akkor aszfalt krétázunk,amit nagyon imád a 3,5 éves éppen úgy,mint a 15 hónapos:))
Miért,Te úgy érzed?
7/8 anonim válasza:
Nem, mert nem akkor ulok gep elott, amikor mondjuk ok jatszani szeretnenek, vagy ehesek, vagy almosak, vagy anyasak, tehat nem akkor, amikor veluk kell foglalkoznom.
Az esetek donto tobbsegeben akkor van idom leulni, amikor ok alszanak, tehat reggel ebredesig, delutani altatas alatt, estenkent.
A hazimunkat akkor csinalom, amikor ebren vannak, mert kozben folyamatosan szemmel tudom tartani mindkettot, eljatszanak egyutt, vagy epp korulottem tevekenykednek.
8/8 anonim válasza:
Azt nem érzem, hogy szórakozásból ülök itt, és azért nem jut elég időm. Viszont sajnos dolgozni sokszor ide kell ülnöm, ha végezni akarok határidőre, és ez nem mindig megy úgy, hogy csak éjjel csinálom, mert akkor nem tudnám befejezni amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!