Akartok tesót? És ha nem jön össze? Vagy vmi miatt nem lehet? Beletörődtök? Ki-hogy éli így életét?
Hello
Igazából nem is tudom miért indítom ezt a kérdést....
Elkeseredésből talán
Mindig is nagy családról álmodtam, legalább 3 gyerekkel
Meg is tehetnénk, szeretnénk is
De nem jön össze, valószínű miattam
Van egy 1 éves kisfiam, ő is nehezen jött össze, sőt előtte volt egy baba akit 12 héten levesztettünk, ezután fogant meg a kisfiam, de szeretnénk tesót neki....
Sajnos látszik, hogy ismételten gázok a ciklusaim, és tudom, hogy nem fog menni karikacsapásra:(((Nem is tudom lenne e erőm hónapokig, évekig ezzel foglalkozni, inkább a kisfiammal tölteném el az időt, olyan gyorsan felnőnek....
Ha meg a tesóprojektel foglalkozom reggeltől estig, nem figyelek 100%ban a kisfiamra....
Tudom, ha egyszer összejött, össze fog megint, ez nem vígasztal, meg menjek dokihoz...ez is megtörtént, de mivel már szültem és volt egy problémamnetes terhességem-szülésem, így nem akar még gyógyszerrel besegíteni nekünk:(((
ááá
igazából most nem is ez lenne a kérdés...ez megint más téma, hanem az, hoyg ti, akik akartatok tesót, de ilyen-olyan okok miatt nem lett,nem lehet, hogy fogadjátok el?Beletörődtetek?
Milyen így?
Tudom, azt is hoyg sokaknak egy sem adatik meg, és összeteszem a két kezem, hogy van már egy!!!
Nekem folyamatos hiányérzetem van és nem tudok beletörődni abba, hogy nem lesz tesó....sőt minél kisebb korkülönbséget szeretnénk:(((
hát, nemtudom:((
gyedből sem akartam kicsúszni, mert ha gyes alatt szülök akkor már nehezen fogunk tudni megélni ennél kevesebb pénzből:((
így már nélkülözésbe nem szívesen vállalnám a 2.at:((tudom ez is önzőség
és sokat akarok, pénzt is 2 gyereket, szép családot...
mindig azt érzem ezzel, hoyg nagyravágyó vagyok, összetehetném a két kezem
csak valahogy nem sikerül a jó oldalát néznem a dolgoknak
selejtnek érzem magam:(((
Látom el vagy keseredve! Se remélem ez csak egy rossz nap!
Fel a fejjel, menni fog az!
Született már egy babád, tehát lehetséges. Sőt egy vetélés után gyorsan teherbe estél, ez is biztató.
Nekem a kislányom 14 hónapos korában jött meg a vérzésem, majd 2 hónap múlva, majd 2x két hét múlva, utána teherbe estem. Nem baj, hogy még nem szabályosak a ciklusok.
Gyed kérdés: Attól hogy a gyes alatt szülsz, attól kb ugyannyit fogsz majd kapni a 2. gyerek után, mint az első után, ez nem csökken.
Szóval fel a fejjel, ne görcsölj a tesóra, állj ohzzá úgy, hogy ha akar, akkor jöjjön! Akarni fog!!!
Ha gyes alatt szülnél,akkor sincs gáz ha fennál a munkaviszonyod. Én is gyes alatt szültem a másodikat, és most megint gyeden vagyok (írásban lemondtam a gyesről, az orvostól kikértem a papírt amit kellett, és minden úgy zajlott,mintha munkából mentem volna szülni, kaptam a tgyás-t...)
Sokszor a hit ami segít,és próbálj meg pozitívan hozzá állni a dologhoz!
Sok sikert kívánok!!!!
köszönöm mindenkinek
aranyosak vagytok
tényleg annyira reménytelennek érzem a dolgokat
én sajna csak 3 hónpig szoptattam, mensi is kb 3hósan jött kb
így ez nem kavarhat be:((
alapból selejtes vagyok iylen téren, de csak ez vígasztal, hoyg egy van már..és legalább ő van nekünk:)
Csak annyira de annyira szereténk neki testvért....
MÁS MEG POTYOGTAT:(((de erről nem indítok fórumot...szemétség...:(((és pont azok akiknek nincs hova, nincs kinek
csak bele a vakvilágba:(((
Én ugyanígy vagyok, mint te.
A kislányunk két év próbálkozás, orvosi segítség, küzdelem után fogant meg. Most másfél éves.
Szeretnék még babát, igazából nem görcsölök, hogy mikor, de foglalkoztat a gondolat. Nekem PCOS-em van. :( Most talán szabályosabbak a ciklusaim, mint szülés előtt, de fogalmam sincs, hogy van-e peteérésem. Július óta nem védekezünk, de nem is erőltettük a babaprojektet. Úgy gondoltam, hogy tavasszal hajtunk rá rendesen. Örülnék, ha előbb is sikerülne, de nem bánom az sem egyenlőre, ha nem jön össze.
Bizony én is nagyon elkeserednék, ha nem sikerülne, mert a 3 gyermek nekem is álmom...és mindenféle szempontból tudnánk is vállalni 3 gyermeket.
Drukkolok nektek...és magunknak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!