Hányas fordulaton centrifugálod a gyerekruhákat?
Figyelt kérdés
Szárazabb lesz a ruha, ha magasabbon?2010. nov. 21. 23:18
1/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem: jelentősen szárazabb?
2010. nov. 21. 23:26
2/12 anonim válasza:
Szerintem igen, volt, hogy 800-ason centriztem, de az alapbeállítás az 1200, és szerintem lényegesen szárazabb volt. De gyűröttebb is lesz.
3/12 A kérdező kommentje:
Épp ezt szerettem volna még kérdezni - köszi.
Mások tapasztalata?
Kisfarmerok?
2010. nov. 21. 23:45
4/12 anonim válasza:
1000-en centrizek ( a 800-on nekem túl vizesnek tűnik, főleg ha tele van a gép), az én gépemen ez a maximum. Annyira nem gyűrődik meg. két éve még hagyományos forgótárcsás mosógépem volt külön centrifugával, az sokkal jobban gyűrte a ruhákat (szerintem), viszont szárazabbak voltak, de a teregetésen is sok múlik, ha ügyes vagy, nem gyűrődik nagyon.
5/12 anonim válasza:
Én 1200-n, nálunk ez a maximum. Ugyan van rajta vasaláskönnyítő program is, de nem használom. Teregetéskor jól kirázom a ruhát és úgy terítem le a szárítóra. Nem szokott meggyötörni a vasalás. (Inkább a mennyisége... :) )
7/12 anonim válasza:
Szintén 4-500, de szinte mindent, nemcsak a babaruhát.
8/12 anonim válasza:
Én 1200on. Picit gyűröttebb lesz, de ha szépen ki van rázogatva meg "húzogatva" utána, akkor azért nem jelentős a gyűrődés
9/12 anonim válasza:
1200-n!A max 1600 de az borzalmasan gyűr mindent!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!