Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan gáz, hogy nem...

Tényleg olyan gáz, hogy nem fogytam még le szülés után?

Figyelt kérdés
5 hónapos lesz nemsokára a fiam. A nemrég egy rokonom megjegyezte, hogyugyan fogyjak már le, mert nekem nem állnak olyan jól a hurkák, mint a babámnak. Nem fogyókúrázom, mert szoptatok még, igyekszem eleget enni és inni, hogy ne menjen el a tejem és tápláló maradjon. Még nem fogytam egy dekát sem, néha zavar, de úgy vagyok vele, hogy ha abbahagyom a szoptatást úgyis nekiállok intenzíven diétázni, tornázni. Kinek mikorra sikerült leadnia a terhességi pluszt?
2009. jan. 13. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én az előző terhességnél 23 kilót híztam, 68-ról 91-re, vagy másfél évig voltam 83 kiló szülés után. Soha nem érdekelt.Most már kb25 kilónál tartok, de nagy ívben nem érdekel, majd lemegy. Imádom mikor a szuperanyuk okoskodnak,dicsekszenek ,hogy csak 8 kilót híztak és az is lement 3hét alatt.Boáá.Hál istennek nem vagyunk egyformák. A károgókkal ne foglalkozz!
2009. jan. 13. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van feleslegem, 5 kiló. Szerencsére engem a család dícsér, hogy "le ne fogyjak, olyan jól nézek ki". De engem nagyon zavar. Most 6 hós a lányom, és én sem fogytam szopi alatt, a kalóriákat meg nem fogom számolgatni... Nálam mindig a mozgás jött be, de most ilyen vacak időben be vagyunk zárkózva, ráadásul vizsgákra is készülök, ha időm van, tanulok (ülve, fekve), úgyhogy ez sem segíti elő a fogyást. Én már kinéztem a közelben egy konditermet, majd eljárok ha a leányzó nem szopik. Este, ha már lefeküdt, és apa itthon van, lemegyek heti 2x-3x egy órára, még a lelkemnek is jót fog tenni. Ha pedig jön a jó idő, akkor többet fogunk sétálni, jönni-menni, ahogy majd Ti is, az is jó zsírégető! Ne hallgass a károgásokra, ha elhatározod magad, meg fogod tudni csinálni! És ráérsz szépen lassan fogyni, ez nem lóverseny! :)
2009. jan. 13. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 13kg-ot szedtem fel 40hét alatt akkor be kelett feküdnöm a korházba 2hét alatt 3kg-jött fel igy összesen 16kg 42hétre dzületett a kisfiam 3500gr a korházból -5kg al jöttem haza 6hét szopi alatt visszajött 6kg most 9hós a kisfiam még szopizik nem akar lemenni rólam a fölösleg,de engem sem az érdekel,hanem,hogy a picikém egészséges legyen.Ne foglalkozz senkivel
2009. jan. 15. 07:00
 14/14 anonim ***** válasza:
rólam se ment le egy deka sem,pedig már 2ésfél éve szopizik a Picur..azt mondta egy doki ismerősöm,h alkati kérdés.h kinek hogy raktároz ilyenkor a szervezete..de megnyugtatott legalább: aki nem fogyik ilyenkor,annak lesz minőségi a teje:-)
2010. aug. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!