Tényleg olyan gáz, hogy nem fogytam még le szülés után?
szia,
Mivel szoptatsz, í7gy nem hiszem, hogy nem ment le egy dkg sem.
A szoptatás napi -500 kalória, nem kell többet enned. A tejed attól még finom lesz és tápláló, csak normálisan egyél, és igyál 2-3 liter folyadékot.
Ja, ne hidd, hogy fogsz tornázni szopi után. Mert minden idődet le fogja kötni a szaladgáló babócád..:)
első vagyok: 5 hónap után még rajtam is volt bőven, most 17 hós a csajszim, és még mindig nem vagyok a régi.
De közben a tesó is növöget a pocimban 18 hetesek vagyunk, úgyhogy egy darabig esélyem sincs vissza szerezni a régi súlyomat....de teszek rá...
A fő a gyerkőcök egészségesek legyenek.
Első: Nehogy már e miatt búsulj, én még szülés után is 80 kg voltam, 65-el kezdetem a 2. babát. Lemegy ne izgulj! Kitartás.
Ha a párodat nem zavarja, akkor tojjál a többiek fejére.
hú, de beszóltam volna a kedves rokonnak... az biztos.
(talán, ha a férjem mondta volna, de o sose mondana ilyet)
amugy ezen gondolkoztam a napokban, hogy ha fogy az ember, akkor méreganyag szabadul fel a szervezetben, és ha szoptatunk hova kerul.
aztan mondta a doki, hogy egy része bizony at a babába a tejjel, es néha ha rossz mereganyag kerul at (ami nagyon nagyon ritka), akkor az rossz a babanak.
szóval van jó oldala is, hogy nem fogysz, a szervezet tudja, hogy miből kell fogynia, neked meg valoszinuleg nincs olyan tipusu felesleged.
merthogy ez nem csak a kalóriakról szól, ha arról szólna, nem tiltanak a fogyokurat (de nemcsak a tej miatt tiltjak).
nem ertek hozza, de szerintem semmiképpen ne aggasszon a kérdés, az ilyen "jóindulatú" rokonokkal meg ne foglalkozz. a természet jól csinált mindent, nem véletlen van így, ahogy van.
(én leadtam a baba elott 40 kilót, 20 vissza is jött amióta terhes vagyok, és a dokim midnig megemliti, és nem hiszi el, hogy nem eszek sokat (inkabb amiatt aggodok, hogy keveset eszek, es ritkan), és marhára nem vagyok hajlandó a súlyom miatt stresszelni. van egy csomo dolog, amit nem ehetunk,ihatunk, szoptatas alatt még több, el vagyunk vagva a termeszetes mozgastól (nekem ez heti 4-10 óra aktív mozgast jelentett), akkor nehogymár csodálkozzunk, hogy hizunk. (mar akinek olyan a genetikaja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!