Mi történik a hasi, koponya, csípő UH-on?
Szia!
Amikor az én kislányomnak csinálták az UH-t akkor csak a pelus maradhatott rajta. Érdemes olyan ruhába öltöztetni, amit könnyen és gyorsan le tudsz ott venni róla. A vizsgálat kb. 5-6 perc. UH-gal megnézik a főbb szerveket(vese, máj, koponya, kislányoknál az alhas), hogy minden rendben van-e velük.
Megéri, mert így utána nyugodt voltam, hogy teljesen egészséges a kislányom!
Nekünk csak csípő és hasi uh volt.
Deréktől lefele kellett levetkőztetni, a rugit addig kigombolni és félretolni, tehát felül rajta maradt.
BE kellett fektetni egy teknő szerü készítménybe, ahol oldalára fordították, fogták, és megnézték mindkét csípőjét. Aztán lehetett öltözteti. 2 perc volt az egész.
hasi és csípőn voltunk.Győrben.Nemtudom máshol hogy megy ,de itt deréktól lefelé meztelennek kell lennie a babának.Beleteszik egy babamérleg szerű valamibe,és ugyanolyan műszerrel nézik mint a terhesség alatt a pocakot.Csak (itt) elég durván leszorítják a kicsi lábait.Először az egyik,majd a másik oldalt nézik.Itt egyszerre 3 babát hívnak be-tehát a szolidaritásból sírás előfordulhat.
Én akkor(dec közepén)egy kis plüss rugiban vittem,mert szerintem azt a legegyszerűbb kibontani az adott helyen
Mi Bp-en a Madarász kórházban voltunk, ilyen teljes uh-on, itt van két külön pici helyiség ahol levetkőzteted a babát, csak a pelus maradhatott, de egy ideig azt is ki kellett bontani. Mi egy arab orvosnál voltunk, nagyon kedves volt, nekem úgy született a kisfiam hogy elakadt a feje, így tornáztatni kellett a nyakát, azt is kértük hogy nézze meg, megnézte és megnyugtatott hogy semmi gond vele. De tényleg érdemes olyat adni rá, amit könnyen le tudsz venni.
Hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!