Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi történik a hasi, koponya,...

Mi történik a hasi, koponya, csípő UH-on?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik a vizsgálat? Teljesen le kell vetköztetni, Milyen ruhát érdemes ráadni? Rugit, vagy inkább nadrágos változatot?
2009. jan. 13. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem le kellett vetkőztetni, de nem tart sokáig. Abban a rendelőben ahol mi voltunk, jó meleg volt, és nagyon kedves volt a doktornő is. Az egész vizsgálat kb. 5-10 perc volt.
2009. jan. 13. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor az én kislányomnak csinálták az UH-t akkor csak a pelus maradhatott rajta. Érdemes olyan ruhába öltöztetni, amit könnyen és gyorsan le tudsz ott venni róla. A vizsgálat kb. 5-6 perc. UH-gal megnézik a főbb szerveket(vese, máj, koponya, kislányoknál az alhas), hogy minden rendben van-e velük.

Megéri, mert így utána nyugodt voltam, hogy teljesen egészséges a kislányom!

2009. jan. 13. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak csípő és hasi uh volt.

Deréktől lefele kellett levetkőztetni, a rugit addig kigombolni és félretolni, tehát felül rajta maradt.

BE kellett fektetni egy teknő szerü készítménybe, ahol oldalára fordították, fogták, és megnézték mindkét csípőjét. Aztán lehetett öltözteti. 2 perc volt az egész.

2009. jan. 13. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:

hasi és csípőn voltunk.Győrben.Nemtudom máshol hogy megy ,de itt deréktól lefelé meztelennek kell lennie a babának.Beleteszik egy babamérleg szerű valamibe,és ugyanolyan műszerrel nézik mint a terhesség alatt a pocakot.Csak (itt) elég durván leszorítják a kicsi lábait.Először az egyik,majd a másik oldalt nézik.Itt egyszerre 3 babát hívnak be-tehát a szolidaritásból sírás előfordulhat.

Én akkor(dec közepén)egy kis plüss rugiban vittem,mert szerintem azt a legegyszerűbb kibontani az adott helyen

2009. jan. 13. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi Bp-en a Madarász kórházban voltunk, ilyen teljes uh-on, itt van két külön pici helyiség ahol levetkőzteted a babát, csak a pelus maradhatott, de egy ideig azt is ki kellett bontani. Mi egy arab orvosnál voltunk, nagyon kedves volt, nekem úgy született a kisfiam hogy elakadt a feje, így tornáztatni kellett a nyakát, azt is kértük hogy nézze meg, megnézte és megnyugtatott hogy semmi gond vele. De tényleg érdemes olyat adni rá, amit könnyen le tudsz venni.

Hova valósi vagy?

2009. jan. 13. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
pestiek vagyunk, jövő héten megyünk az Országos Gerincgyógyászati Központba
2009. jan. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!